Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak barátnője van. Két...

Páromnak barátnője van. Két kicsi gyermekünk van, albérletben lakunk a munkája miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én haza sajnos már nem tudok menni velük, mert a szüleim eladták a házat, azóta anyám is utcára került; van egy családi házunk vidéken, de iszonyú állapotban, gyermeknevelésre semmiképpen nem alkalmas, penészes falai vannak, rossz burkolata ( kívül-belül ), viszont vett - még mielőtt feltűnt volna a szerető - egy lakókocsit, amiben viszont lehet lakni télen-nyáron.Ez szintén lent van a telken, az udvaron.De mindez hitelre van, amit ő fizet.Eddig nem került szóba a különmenetelünk, pedig mikor kiderült, én szívem szerint azonnal leléptem volna tőle.Azon hezutálok, hogy vhogy azt kéne elérni - csak nem tudom, hogy hogyan - passzolja át nekem, nekünk a lakókocsit, és majd én fizetem utána a részleteket.Ti mit tennétek?Mondom, már rég leléptem volna, ha tudom, hogy nem a gyerekek sínylik meg ezt az egészet.A gáz ott van, hogy még mindig szeretem őt, de nem bírom elviselni a tudatot se hogy másvalakije van.
2013. szept. 10. 15:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
És mikor volt ez az anno ? Bevallom csodálkozom ezen ,hogy 50000.-rezsivel együtt . Mennyi volt csak a lakbér ? pl. 20000.- ? akkor is ott a víz ,villany,közös költség,fűtés + esetleg internet/kábeltévé. Hogy jött össze az 50000.- ? Nem kötekedem ,csak kíváncsi vagyok . Mi 12 éve élünk Bp..- ,laktunk már pár albérletben és tisztába vagyunk az árakkal .
2013. szept. 16. 15:28
 42/42 anonim ***** válasza:
Beszélj a pároddal... vagy picipénzből is fel lehetne ujitani azt a kislakást... pl. ha magadnak kimeszeled a falakat, stb
2013. okt. 12. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!