Páromnak barátnője van. Két kicsi gyermekünk van, albérletben lakunk a munkája miatt. Mit tegyek?
Lakókocsit bérelni egyáltalán hozzájutni nem egyszerű.Ez 700 ezerről lett lealkudva a béka segge alá, de azért, mert párom belébeszélte a borjat is az eladónak, hogy belássa egy rakás xart árul, így engedett el belőle vagy 200 ezer forintot, de még így is 42 ezer / hó, mintha egy garzont bérelnénk. Mindezt banki hitelre, nekem nem is adnának kismamaként...és alkudni se tudok, 100 ezreket bizos nem...És a gyermekvédelem se örül, ha lakókocsiban nevel vki két gyereket, elvileg nem szólhatnak bele, ha komfortosítva, de viszont meg van határozva mennyi egy főre jutó alapterületnek kell lennie.
Önkormányzati lakásra nekem speciel annyi esélyem van a származásom miatt, hogy olyan helyen adnak szükséglakást, ahol fényes nappal kilopják a szemedet, kirabolnak-lerabolnak...akinek van fantázziája, szerintem rájön, miért nem KUNCSOROGTUNK eddigis az önkormányzaton!!!!!!!!
Nincs olyan, hogy "lemond" az apai jogáról. De ezt már írták neked.
Amíg nincs valami önálló kereseted, addig szerintem nem fogsz tudni lépni. Meg kéne próbálni mielőbb munkába állni, és ha keresőképes vagy, akkor bérelni egy kislakást. Írod, hogy sérült a gyerek, nem tudom, nincs ott befogadó intézmény (ovi/bölcsi) ahol foglalkoznak sérült gyerekekkel is?
Basszus, hogy jut eszedbe lakókocsiba menni, két pici gyerekkel, ráadásul egy tartósan beteggel? Keress albérletet, egy kis garzonban is megtudtok élni, nem kell nagy lakás.
Azért nem vesznek el senkitől gyereket, mert albérletben élnek, és is ott élek a gyerekemmel.
Kérj gyerektartást. Kapsz családi pótlékot, a beteg gyerekre emelt családit adnak. Add be bölcsibe őket, és menj el 6 órában dolgozni. Kezdetnek elég, aztán majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!