Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak barátnője van. Két...

Páromnak barátnője van. Két kicsi gyermekünk van, albérletben lakunk a munkája miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én haza sajnos már nem tudok menni velük, mert a szüleim eladták a házat, azóta anyám is utcára került; van egy családi házunk vidéken, de iszonyú állapotban, gyermeknevelésre semmiképpen nem alkalmas, penészes falai vannak, rossz burkolata ( kívül-belül ), viszont vett - még mielőtt feltűnt volna a szerető - egy lakókocsit, amiben viszont lehet lakni télen-nyáron.Ez szintén lent van a telken, az udvaron.De mindez hitelre van, amit ő fizet.Eddig nem került szóba a különmenetelünk, pedig mikor kiderült, én szívem szerint azonnal leléptem volna tőle.Azon hezutálok, hogy vhogy azt kéne elérni - csak nem tudom, hogy hogyan - passzolja át nekem, nekünk a lakókocsit, és majd én fizetem utána a részleteket.Ti mit tennétek?Mondom, már rég leléptem volna, ha tudom, hogy nem a gyerekek sínylik meg ezt az egészet.A gáz ott van, hogy még mindig szeretem őt, de nem bírom elviselni a tudatot se hogy másvalakije van.
2013. szept. 10. 15:29
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Lakókocsit bérelni egyáltalán hozzájutni nem egyszerű.Ez 700 ezerről lett lealkudva a béka segge alá, de azért, mert párom belébeszélte a borjat is az eladónak, hogy belássa egy rakás xart árul, így engedett el belőle vagy 200 ezer forintot, de még így is 42 ezer / hó, mintha egy garzont bérelnénk. Mindezt banki hitelre, nekem nem is adnának kismamaként...és alkudni se tudok, 100 ezreket bizos nem...És a gyermekvédelem se örül, ha lakókocsiban nevel vki két gyereket, elvileg nem szólhatnak bele, ha komfortosítva, de viszont meg van határozva mennyi egy főre jutó alapterületnek kell lennie.

Önkormányzati lakásra nekem speciel annyi esélyem van a származásom miatt, hogy olyan helyen adnak szükséglakást, ahol fényes nappal kilopják a szemedet, kirabolnak-lerabolnak...akinek van fantázziája, szerintem rájön, miért nem KUNCSOROGTUNK eddigis az önkormányzaton!!!!!!!!

2013. szept. 10. 19:02
 32/42 A kérdező kommentje:
*fantáziája :)
2013. szept. 10. 19:04
 33/42 anonim ***** válasza:
származásod miatt???
2013. szept. 10. 19:07
 34/42 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "lemond" az apai jogáról. De ezt már írták neked.

Amíg nincs valami önálló kereseted, addig szerintem nem fogsz tudni lépni. Meg kéne próbálni mielőbb munkába állni, és ha keresőképes vagy, akkor bérelni egy kislakást. Írod, hogy sérült a gyerek, nem tudom, nincs ott befogadó intézmény (ovi/bölcsi) ahol foglalkoznak sérült gyerekekkel is?

2013. szept. 10. 19:20
 35/42 anonim ***** válasza:

Basszus, hogy jut eszedbe lakókocsiba menni, két pici gyerekkel, ráadásul egy tartósan beteggel? Keress albérletet, egy kis garzonban is megtudtok élni, nem kell nagy lakás.

Azért nem vesznek el senkitől gyereket, mert albérletben élnek, és is ott élek a gyerekemmel.

Kérj gyerektartást. Kapsz családi pótlékot, a beteg gyerekre emelt családit adnak. Add be bölcsibe őket, és menj el 6 órában dolgozni. Kezdetnek elég, aztán majd kialakul.

2013. szept. 11. 05:16
 36/42 anonim ***** válasza:
60%
Ja, hogy familiárisan hiperpigmentáltak vagytok! Oké, nincs több kérdésem, hogy miért szültél kettőt is egy ilyennek!
2013. szept. 11. 10:25
 37/42 anonim ***** válasza:
Hol laktok? Pesten lehet bérelni lakást már 50 000-ért is, plusz rezsi, ennyi beleférne?
2013. szept. 12. 00:25
 38/42 Adamka1119 ***** válasza:
34%
Edd meg amit főztél. Te wálasztottad a pasit. Éljél is vele.
2013. szept. 15. 20:30
 39/42 anonim ***** válasza:
37 -es ,mi Peten bérelünk lakást ,45 + rezsiért .Nem is kicsit 2+ fél szobásat . Viszont rezsivel együtt már durván 100000.- ! Egy egyedülálló anyukának ,2 gyerekkel gondolom ez sok ...
2013. szept. 16. 12:28
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Én anno szintén a fővárosban REZSIVEL EGYÜTT béreltem minigarzont 50 ezerért.
2013. szept. 16. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!