Meddig lesz ez így? Mikor nyugszik már meg?

Hát nézd... Nagyon sok ember beszél házasságról, gyerekekről, mégtöbbnek van is, de viszonylag kevés az, aki valóban alkalmas rá.
Az, hogy "két hétig rám sem néz, alig beszélünk, csak a barátaival van, kimarad éjjel, iszik, lehet, hogy csajozik is, legalábbis a barátainak felvág csajos szövegekkel", szerintem nem feltétlen éretlenség kérdése. Ez taplóság. Azt meg ritkán növik ki.
Szép dolog, hogy terveztek, de ha még 5-8 évig nem "növi ki", le se sz.r téged, akkor meddig vársz rá?
Amikor hozzád van kedve, a barátait szarja le, amikor a barátaihoz, akkor meg téged. Nem fáj neked? Az se, hogy valószínűleg csajozik?

Én is arra várok, hogy a párom megkomolyodjon. Mi már együtt élünk, 1 hét ismertség alatt össze költöztünk. Ő van, hogy havi 1-2x a haverjánál, vagy rokonánál alszik. Találkozni pedig majdnem mindennap találkozik velük. Jelenleg nincs munkája sem vagy 4 hónapja.... Válogat is a munkák között, pedig nem állunk olyan jól anyagilag.
Ő 26 éves, én 19 vagyok- jelenleg én tartom el őt. én vagyok a nő

Nem lehet, hogy kettő lányt tart egyszerre, hol nálad, hol a másik csajnál? És egyikőtöknél sem veszi fel a telót?
Azt kell átgondolnod, hogy jó-e ez így neked. Hogy tényleg így képzeled el a jövődet, vagy másként?

Ti amúgy minek is jártok, ha már két év után valószínűleg megcsal, de mindenesetre rádunt?
"Meddig lesz ez így? Hány év még, hogy lenyugodjon"
Jegyezzétek már meg, hogy ilyen nincs, hogy valaki MAJD FELNŐ egy kapcsolathoz! Vagy komolyan gondolja és az elejétől úgy viselkedik, mert úgy érzi jól magát, vagy nem! És aki nem, arra feleséges várni hogy majd megváltozzon, mert NEM FOG! Hiú ábránd, önmagad becsapása ez, és te is tudod!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!