Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a kis...

Miért viselkedik így a kis menyem?

Figyelt kérdés

A fiam ma jött haza 2 hónap után külföldre, kb így jár haza, szóval rendszeresen kint van.

Meg kért hogy ne mondjam el a feleségének hogy hozzánk jött először és nem haza vette az irányt, és azt sem hogy el jött hozzánk el búcsúzni mikor indult is.

Nem értem hogy ebből miért csinálnak ekkora tragédiát.

Azóta nem is jött hozzánk a menyem sem, mikor elhívtam sütizni ahhoz sem volt kedve, és nyilvánvalóvá vált hogy nem kedvelhet, és úgy érzem ez ki fog hatni a kapcsolatomra a fiammal is, és nyilván szeretné a tőlünk eltiltani.

2013. szept. 8. 20:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat! DE! Hangsúlyozom hogy nekem nem probléma, és nem kértem, a fiamat így látta jónak. Na és közölte hogy ne tudja a menyem!

Nekem nem baj ha a felesége az első, már írtam.

Tudjatok már olvasni!!!!

MIndenki másnak köszönöm-

2013. szept. 8. 22:02
 22/30 anonim ***** válasza:
88%
A fiad kavarja így köztetek a szt, mert jellemtelen.
2013. szept. 8. 22:06
 23/30 anonim ***** válasza:
80%
Akkor miért nem mondod a fiadnak, hogy előbb a feleségéhez menjen? Lehet, hogy ez rendezné a viszonyt.
2013. szept. 8. 22:08
 24/30 anonim ***** válasza:
51%

A 20-as nagy hü lyeséget írt.

Te meg belemész a kis hazugságokba. hiába nem te mondtad, hogy ne hozzátok menjen, a végeredmény a fontos. És ha azt akarod, hogy a fiad jó házasságban éljen segítsd abban, hogy ne hazudozzon a feleségének, és az ne érezze háttérben magát. A fiad hazamehetett volna a feleségéhez, ahonnan felhívhatott volna, hogy anya átmegyünk hozzátok.

Így lett volna a jó megoldás, nem belemenni a titkolózásba. Így lesz belőled rossz anyós.

hagyni kell e fiatalokat, és örülni nekik, amikor jönnek.

2013. szept. 8. 22:46
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Itt nem a kis menyed viselkedik "így, hanem a fiad a fura... Abszolút nem természetes, hogy valaki 2 hónap távollét után az anyjához rohanjon először, és nm a feleségéhez, a szerelméhez. Nyilvánvalóan a fiad is tudja ezt, ezért kért meg, hogy falazz neki. Hogy miért lenne dühös a menyed? Hát pont ezért, amit leírtam. EZ nem hiszti, hanem mérhetetlen csalódást okozna neki. Valószínű, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukban, vagy a fiad jár már más utakon, ezért nem a felesége az első, de ebben a dologban semmiképp nem a "kis menyed" magatartása, reakciója lenne a furcsállandó...
2013. szept. 9. 07:57
 26/30 anonim ***** válasza:
86%

Azokkal a hozzászólókkal értek egyet, akik szerint a fiad kavar. Biztosan jól esett, hogy hozzád ment először, de én a helyedben megkérdezném tőle, hogy mi ennek az oka. Szerintem a menyed nem tudja, csak érzi, hogy valami nem kerek, és ezt a frusztrációt érzed rajta.

Ha pedig a fiad belevon a hazugságba, és te részt veszel benne, akkor ne haragudj, de ne csodálkozz rajta, ha előbb utóbb nem nagyon fog kedvelni. Most alapozod meg a rossz értelemben vett tipikus anyós-meny viszonyt.

Én nagyon jóban vagyok az anyósommal, de ha a férjem 2 hónap uttán nem hozzám jönne először, bizony elgondolkodnék. (lehet, hogy egy ideje már gondolkodik, azért viselkedik így)

Az mindenképpen pozitív dolog a részedről, hogy foglalkozol ezzel a problémával és próbálod megtalálni a megoldást, ami mindenkinek jó ebben a helyzetben.

Teendő: sürgősen beszélgess el a kisfiaddal, mert ezzel a sunyi viselkedésével tönkreteszi a kettejük kapcsolatát, a menyed és a te kapcsolatodat, aztán ki tudja még hogyan tovább. Valami biztos van a háttérben, amiről még nem tudsz.

Sok sikert!

2013. szept. 9. 08:59
 27/30 anonim ***** válasza:
64%
Sokan nem bírják megérteni, hogy nem a kérdező kérte meg a fiát, hogy hozzá menjen utoljára és először is, hanem erőszakosan mondják neki, hogy meg kell értenie, hogy az a rendes dolog, hogy az ember a feleségétől köszön el utoljára és Őt köszönti először. Leírom akkor még egyszer, bár lehet hiába, a kérdező érti, nagyon jól tudja és nem is várja el, hogy ez másképp legyen. Nem értem a fiadat, ne menjen hozzád elsőnek, ha nem küldhetsz ételt, mert azzal lebukik, hogy nálad járt, akkor menjen haza és utána menjen hozzád, ne hazudozzon és neked se kelljen az Ő kedvéért. Azt viszont, hogy a menyed miért nem ment sütizni nem értem.
2013. szept. 9. 12:07
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

Azt írod nem volt semmi különös közted meg a menyed között és a fiaddal is jó a viszonyod, szóval szerintem menthető még ez a dolog :)

A helyedben én mindenképpen letiztáznám a fiammal pontosan, hogy miért ne tudhatna róla a felesége, hogy ott járt, miért kell titkolni és a válasz függvényében pedig a menyemmel is megbeszélném a dolgot. Hiszen ez csak valami apró félreértés lehet.

Mivel a fiad külföldön melózik és kéthavonta jön haza, így simám megszervezhető, hogy együtt legyen mindenki a fogadásánál és a búcsúztatásánál. Ennyi :)

2013. szept. 9. 13:43
 29/30 anonim ***** válasza:
53%

Na akkor én most írok valami mást!

Az én lányom nem szereti az anyósát! Messze laknak egymástól,de ha néha jönnek hozzájuk akkor már előre belebetegszik a gondolatba,hogy jön az anyós!Semmi olyasmi nem történt ami ezt indokolná! Sajnos a lányom alapból antiszociális és soha nem volt barátkozó tipus,főleg nem azokkal akik nagyon akartak vele barátkozni! Mindig fenntartással fogadta az emberek közeledését! Engem ez zavar,de nem tehetek róla,másik gyerekem ugyanazon körülmények között nem lett ilyen! Sokan most ugrani fognak,de hidd el ez genetika! Az édesapja ugyanilyen!:)Lehet a menyednél is csak ez a helyzet! Milyenek a szülei?

2013. szept. 9. 15:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kb a semmin megy most itt a vita.
2013. szept. 9. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!