Miért viselkedik így a kis menyem?
A fiam ma jött haza 2 hónap után külföldre, kb így jár haza, szóval rendszeresen kint van.
Meg kért hogy ne mondjam el a feleségének hogy hozzánk jött először és nem haza vette az irányt, és azt sem hogy el jött hozzánk el búcsúzni mikor indult is.
Nem értem hogy ebből miért csinálnak ekkora tragédiát.
Azóta nem is jött hozzánk a menyem sem, mikor elhívtam sütizni ahhoz sem volt kedve, és nyilvánvalóvá vált hogy nem kedvelhet, és úgy érzem ez ki fog hatni a kapcsolatomra a fiammal is, és nyilván szeretné a tőlünk eltiltani.
Gondolom a " kis menyed" szeretné együtt tölteni azt a kis idõt a férjével, amikor hazamegy. A másik pedig lehet az is rosszul esne neki, hogy a fiad titeket keresett elõször nem õt.
Valami gond biztosan van, csak te lehet nem vetted észre.
Pont ez az!!! Egy szóval nem mondtam hogy hozzám jöjjön elsőnek!
Soha nem kértem ezt.
Meg lepetés volt, na és küldeni akartam egy kis élelmiszert, és mondta a fiam hogy inkább ne, és ha jönnek a menyemmel ne is említsem meg hogy volt, és azt sem hogy innen ment külföldre! Szóval én lennék a féltékeny anyós?? Nos nem!
Nem biztos, hogy haragszik. Csak hiányzik neki a Fiad, az ő Férje. Talán magányos, és nehezen kezeli, hogy távol van a szerelmétől.
Anyóssal pedig egy fiatal nőnek nem olyan könnyű jó kapcsolatot kialakítani, hiszen nincs ott az összekötő kapocs, a fiad.
Talán közelíts Te hozzá. Hogy nem volt kedve átmenni sütizni, annak ezer oka lehet. Fáradt volt, szomorú, bármi. Szerintem egy kicsit mindenki fél az anyósától, legalábbis nem olyan könnyű megtalálni a közös hangot.
Ilyenkor mindíg arra gondolok, mikor a családba kerültem, mi volt az amiért tartottam az anyóstól, és igyekszem ezeket kerülni, hogy a vejeimnek könnyebb legyen.
Csak addig volt bennem ez a félelem, amíg meg nem ismertem jobban. Ő kereste, és találta meg a jó viszonyt velem. Talán mert idősebb, és bölcsebb volt.
Szerintem tudomásul kell venned, hogy a fiad egy új családot alapított. Ott az Ő felesége az első. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy eltilt tőletek, de mivel Te vagy az idősebb, te már tisztában vagy azzal, hogy egy fiatal sokkal élesebben fogalmaz meg dolgokat. nektek kell figyelni arra, hogy megfelelően kezeljétek a két család közötti dolgot. És a menyednek igen is fájhat az, ha háttérbe szorul. Nektek kellene ezt az egyensúlyt megteremteni. Nem hiszem, hogy attól kevésbé szeretne a fiad, ha utoljára a feleségétől búcsúzik, és elsőnek a feleségéhez megy haza. És ennek így is kellene lennie.
Ha megpróbálnád szeretni a menyedet, azt az embert , akit a fiad választott, valószínű, hogy ő sem lenne elutasító veled. Egy fiúnak, férjnek pedig el kell megfelelően szakadni a szüleitől.
" Nem hiszem, hogy attól kevésbé szeretne a fiad, ha utoljára a feleségétől búcsúzik, és elsőnek a feleségéhez megy haza"
Ez szerintem visszafelé is igaz. Semmin megy a hiszti.
Nem hiszem, hogy attól kevésbé szeretné a feleségét, ha utoljára a szüleitől búcsúzik, és elsőnek a szüleihez megy haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!