Miért van ennyi agresszió az emberekben?
Figyelt kérdés
Kiírtam egy egyszerű kérdést az állatok rovatban ( a kutyámmal kapcsolatban ) erre a válaszolók 80 %-a engem szidtak ahelyett , hogy a kérdésemre adtak volna nomális tanácsot .2009. nov. 2. 18:37
1/8 anonim válasza:
Fogást találtak rajtad. Úgy kell feltenni egy kérdést, hogy lehetőleg arra válaszoljanak. Bár észrevettem, ha valaki a kisujjáról kérdez, pillanatok alatt már a hónaljáig jutnak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem azért, mert valakin le akarják vezetni :) És hát ki más lenne jobb arra, mint egy ismeretlen, akinek a szemébe se kell nézni, segítségre is szorul, és jóóól le lehet hordani, kioktatni, összeszidni..?
3/8 anonim válasza:
A "korcsos" kérdésre gondolsz? Hát ez van, a gyakorikerdesek.hu válaszadói sosem arról voltak híresek, hogy türelmesek és 100%-osan csak a segítő szándék vezérli őket. Szerintem nincs olyan kérdező itt az oldalon akit legalább egyszer le ne hurrogtak volna kőkeményen, én is lelettem párszor!
4/8 anonim válasza:
De hát erről szól ez az oldal, névtelenül, akármit, akárhogyan írni.Némelyik válasz ki sincs moderálva.
Amúgy azért azt hozzá kell tenni, hogy nem csak olyan helyzetekbe keveredünk, ahol mi vagyunk lehurrogva, hanem, ahol mi is hurrogunk. csak ezt valahogy mindenki kihagyja.
Estek már nekem is jogosan és jogtalanul is, de ez van, ha valakinek nem tetszik, nem itt hanem máshol oldja majd meg a problémáit. :)
5/8 anonim válasza:
Köszi, pontozz le te is.. Az meg a kérdezőkre miért áll, tisztelet a kivételnek, hogyha valami nem tetszik neki, akkor lepontozza a választ, de ha meg tényleg a kérdésre válaszol, még talán segít is, akkor meg tesznek rá? -_-' grt
6/8 anonim válasza:
Mar szerettem volna ezt a kerdest olvasni!:D En meg csak 2 napja leptem be,es kaptam jot es rosszat!Visszaterve a kerdesre,nekem is az a velemenyem, hogy egyes valaszolok duhosen ulnek le a szamcsi ele es akit csak tudnak leszolnak!Sokszor meg nem is valaszolnak a kerdesre, hanem belekotnek abba hogy hogyan irsz,helyesen vagy helytelenul!Ez tiszta vicc!!! Ennek az oldalnak teljesen mas a lenyege!En azokat a kerdezoket sajnalom a legjobban akik,mondjuk vegelkeseredesukben tesznek fel egy kerdest,amire mit kapnak? :( Nalam peldaul abba is belekotottek hogy milyen hosszan irtam le a mondanivalomat!Muszaly volt mindent leirjak, hogy ertsenek meg!Ha 3 sorban irtam volna le, tutibiztos, hogy csak rossz kommenteket kaptam volna!Huu ez is hosszura sikerult, bocsi!
7/8 anonim válasza:
Jaja, mondjuk jó lenne jóllakottan kezdeni hozzá bármihez, ami emberek közt történik. Meg a napi, begyűlt "frusztráció" kapcsán is rájönni, hogy ott kéne hagyni, ha már úgyis vége mára... Meg jó lenne, ha legalább a legtöbben megválogatnák, hogy mit hajlandóak bevinni a fejükbe rendszeresen. Talán lenne esély, hogy egyszer majd ne a fájdalmaik, sérelmeik, félelmeik vegyék át az uralmat még az értelmük fölött is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Nem szoktam pontozni , most se tettem .
2009. nov. 3. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!