Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni? Ha...

Ilyenkor mit lehet tenni? Ha a lány terhes marad, kell gyt-t fizetni?

Figyelt kérdés

Öcsém gumival védekezett, 4 hónapja van együtt a bnőjével. Kiszakadt a gumi, de a lány nem volt hajlandó esemény utánit bevenni.

Ilyenkor mi van?

2013. szept. 6. 12:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
61%

18: Ez nincs így, Boris Beckernek is fizetnie kellett a gyerektartást, pedig ott a csaj csak egyszer sz....pta le, a szájából az "anyagot" dugta fel, így lett terhes.

[link]

2013. szept. 6. 13:13
 22/36 anonim ***** válasza:
51%
Akkor lehet én tudom rosszul ,egy ismerős pasival is ez történt, de akkor lehet, hogy ott a csaj állt el a GYT. követelésétől. Mindenesetre én elmennék jogászhoz, hogy mit lehet tenni ebben az esetben.
2013. szept. 6. 13:17
 23/36 anonim ***** válasza:
73%

22: A csaj állhatott el a keresettől vagy önként (nem akart apaságit, vagy rájött, hogy jobb ha a gyerek életébe ne szól bele az apa) vagy rákényszerítették (pl. apuka megzsarolta, hogy elperli a gyereket).

De a bíróság a gyerek érdekeit nézi, olyan nincs, hogy " nem akartam".

2013. szept. 6. 13:23
 24/36 anonim ***** válasza:
40%
Jajj kedves kommentelők! Ez egyenlőre egy elméleti kérdés, még nem derült ki, hogy a csaj terhes-e.
2013. szept. 6. 13:42
 25/36 anonim ***** válasza:
32%

Nem kötelező elismernie az apaságot.

Ezt a lánnyal jó lenne tudatni, hátha akkor meggondolja akar-e szülni egy jövedelem és háttér nélküli gyereknek 21 évesen.

Persze, már ha terhes lesz.

2013. szept. 6. 14:02
 26/36 anonim ***** válasza:
76%
Nem, persze. Elég ha rábizonyítják.
2013. szept. 6. 14:08
 27/36 anonim ***** válasza:
46%

Úgy értem, ha lemond róla. Persze, ha ő nem akarja. De ha jól értelmezem, a srác védekezett, és a lány akar csak gyereket. Nyakába varrni a srácnak.

Egyébként lepontozhattok, nekem mindegy, csak mondom, hogy nem pasas vagyok, hanem 21 éves lány és valahogy nem kívánnék ilyen jövőt a gyerekemnek.

De tényleg lepontozhattok, nem alszok rosszabbul tőle. Sőt, ha valaki ettől jobban, akkor kérem, tessék.

2013. szept. 6. 14:20
 28/36 anonim ***** válasza:
69%

"De ha jól értelmezem, a srác védekezett, és a lány akar csak gyereket."

Rosszul értelmezed.

Ketten védekeztek, a védekezésbe pedig hiba csúszott.

Semmit nem tudunk arról, hogy a lány akar-e gyereket, csak annyit tudunk, hogy a kockázat ellenére úgy döntött, hogy nem mérgezi a szervezetét egy hormonbombával.

Ki tudja, lehet, hogy azért döntött így, mert be sem veheti.

De ha a te logikádnál maradunk, akkor a fiú NEM védekezett, mert NEM megfelelően védekezett, hibát követett el.

(a gumi 99,99 %-ban NEM magától szakad)

2013. szept. 6. 14:30
 29/36 anonim ***** válasza:
82%

"Nem kötelező elismernie az apaságot. "

Elismerni nem kötelező, de ha beperelik, akkor kötelessége a DNS tesztbe belemenni, ha pedig ő az apa, akkor fizetni.

Persze én sem ilyen kapcsolatban szeretnek szülni, de az erkölcsi része más tészta. Jogilag aki az apa, az kötelezhető a gyerektartásra, kibúvó (nem akartam, kiszakadt a gumi, azt hazudta hogy szedi a fogamzásgátlót) nincs.

2013. szept. 6. 14:33
 30/36 anonim ***** válasza:
60%
Nézzük a csaj szemszögéből. Lehet úgygondolja hogy a megfogantatás pillanatától kezdve egy élet a magzat(énis így gondolom), én nemakarja megölni. Na így már mindjárt más ugye? Jogában áll megtartani. A srác meg az apja, a csaj kér apaságit ellene azt kész, fizesse a gyt-t.
2013. szept. 6. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!