Mit szólnál, ha a fiad elhozná bemutatni az új barátnőjét és közölnék, hogy a lány terhes? Nagykorú a fiam és dolgozik.
Attól függ: mennyi idős a fiad, a lány. Milyen körülmények között élnek? stb. Mennyi ideje vannak együtt?
De még a legideálisabb felállásban is meglepődnék.
Húúh! Ez így elsőre elég meredek.. Az összeülős családi beszélgetés jó ötlet, de ha boldogok, és szeretnék a babát, akkor támogassátok őket mindenképp! De ha a lány még fiatal, akkor azért érdemes az esélyeket latolgatni szerintem!
23L
Ez az élet rendje. A gyerekek kirepülnek, aztán családot alapítanak.
De értem a kérdés lényegét: bemutatja és máris közlik, hogy terhes... neked biztos, hogy sok(k), de ha ők örülnek, örülj te is!
Hidd el, hosszabb kapcsolatnál is előfordulhat, hogy rosszra fordul minden, és a "spontán" dolgok is sülhetnek el jól.
9:36 nagyon aranyos :)
Én is meglepődnék, de próbálnám leplezni. Végül is, ha már nagykorúak, van hová és mire bevállalniuk egymást és a babát, akkor miért ne? Persze senki sem ilyennek álmodja meg a nagy bejelentést, de azért így sem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!