1 EGy magyar lány hozzá mehet egy tunéziai sráchoz? 2 Vagy lehet a barátnője? 3 Mit kell betartania a lánynak? 4 Ha a magyar lány terhes lenne egy tunéziai sráctól kié lenne a kisgyermek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 17:55
1/5 anonim válasza:
Na jó, túl fiatal vagy a gyerekhez is, a házassághoz is.... milyen kérdés az, hogy lehet-e a barátnője???
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy aranyom?
Mai világban már akárki házasodhat (és barátja/barátnője is lehet) akárkinek körülbelül. Kevés ország van, ahol nem így van, egyetlen kivétel ami eszembe jut az Észak-Korea, de akadnak még más ilyen országok is szerintem.
Ha gyerek lesz, és a két szülő távol van egymástól nyilván az anyaé lesz, mert ő hordta ki, szülte meg ennél fogva nála lesz először a baba. Utána persze ha gondolja értesítheti a fiút, aki vagy elvállalja az apaságát vagy nem.
3/5 anonim válasza:
1. Igen
2. Igen
3. Amit mondanak neki.
4. Közös.
4/5 anonim válasza:
Nekem is tunéziai barátom van 2 és fél éve, de te olyan bugyuta kérdéseket teszel fel. Mégis hány éves vagy? Mi az mit kell betartania? Azt kell betartani, mint más európai országban. Tunézia francia gyarmat volt, így a jogrendszerét szinte teljesen átvette.
5/5 sasasa3636 válasza:
Szerintem igen hozzá mehet semmi más nem kell csak szerelem és höség öszinteség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!