Hogyan lehetnék szabad, lelki szabad? (többi lent) 21F
igen 21 vagyok te nagyokos!ne itélkezz felettem,mert nem ismersz!a felkiáltójelből meg miért indulsz ki?
lehet hogy te egy aranybölcsőbe született kis úrfi vagy,és könnyű okoskodnod!
21 éves férfi vagy? Vagy inkább egy 21 éves betoji, buta kisfiú?
A lelki szabadsághoz legelőször is akaraterő kell és nemet mondani tudás. Fogd a motyódat és költözz el. Ennyi.
13-as voltam, csak most látom a legutóbbi brutál durva válazsodat, ami nagyon sokat elmond nekem rólad:
igen 21 vagyok te nagyokos!ne itélkezz felettem,mert nem ismersz!a felkiáltójelből meg miért indulsz ki?
"lehet hogy te egy aranybölcsőbe született kis úrfi vagy,és könnyű okoskodnod!"
Emiatt módosítom a szöveget: olyan buta és olyan gyönge ember vagy, hogy te soha nem leszel lelkileg szabad. Ma megszakadsz sem.
Az a baj, hogy gyenge vagy és képtelen vagy felvállalni a konfliktusokat, amik abból adódnának, hogy ellentmondasz, vagy a saját akaratod szerint cselekszel.
Ha elhatároztál valamit és érzed, hogy az jó neked, akkor tarts ki mellette minden körülmények között. Végül is mi történhet? Így is, úgy is veszekszik veled, akkor most legalább szedd össze magad és legyen tartásod! Ne holnap és ne máskor, hanem MOST!.
Azonban minden törekedj az egyensúlyra, mert nem lehet mindig győzni sem. Az építő kritikát is el kell tudni fogadni, úgy tűnik, te átbillensz a túloldalra és kivetkőzöl magadból. Szóval türelem és kitartás és főleg emberi tartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!