Hogyan tudnék jó kapcsolatot kialakítani a párom 13 éves lányával, ha a szülei "miattam" váltak el?
Utálni fog, téged is meg az új gyereket is!
Aztán ha az apját majd választás elé állítja, ne csodálkozz, ha te húzod a rövidebbet!
Idő kell, hogy a sebei begyógyuljanak. Szerintem ne zaklasd, hagyd békén. Fogadd el, hogy még egy ideig az apja kettesben találkozzon a lányával. Egyrészt nem kell mindig nálatok találkozniuk, másrészt te is elmehetsz néha otthonról.
Nem hinném, hogy a lány az elkövetkezendő néhány évben megszeret majd téged. És miért is kéne neki?
Hasonló helyzet volt nálunk is, csak én voltam a lány, szintén 13 éves.
Várj türelemmel. Én majdnem 5 évig nem beszéltem sem apummal, sem a nőjével. Szerencsére nem erőltették.
Ma már nagyon jóban vagyunk, de ehhez az kellett, hogy megbékéljek a helyzettel a magam módján és tempójában.
21L
Úgy gondolom, ezt leginkább a lány édesapja tehetné helyre valamelyest. Üljön le a lányával beszélgetni, és őszintén mondja el neki, hogy az édesanyjával a házasságuk megromlott, nem voltak már együtt boldogok, és ha téged nem ismer meg, akkor is elváltak volna, csak esetleg később.
A baba sajnos még többet ront ezen a helyzeten, mert őt a lány riválisnak érezheti, és talán azt gondolja, őt már az apja nem fogja ezután szeretni. Emiatt meg téged okol, és majd a babát is. Tényleg ezeket az apa tegye helyre a lányban, sok beszélgetéssel és szeretettel. Ne veszekedjen vele amiatt, hogy veled most ilyen, mert ez olaj a tűzre.
Sehogy. Neki mindig is te leszel a bűnös.
Vagy utáni fog a gyerekkel együtt, vagy talán a babát megkedveli.
nem ertelek kerdezo: a szulei valoban!!! "miattad" valtak el. Mibol gondoltad, hogy csak a jot fogod kapni? Mindenki happy lesz, mert te modositod egy masik csalad eletet?
Most nem te osztod a lapokat. Az apat el tudtad csabitani a lanyat nem. Az apanak a bizalmaba tudtal ferkozni, a lanyanak nem.
Birjad! Turjel meg szenvedjel!
14:45-tel egy kicsit egyetértek. Nem idézőjelben miattad váltak el, hanem tényleg. Még ha rosszul is, de együtt éltek volna, ahogy a lány megszokta. Szépen belerondítottál nekik.
Ne várd, hogy rögtön szeressen. Idővel majd hozzád szokik. Vagy nem és jó gyorsan elmegy koliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!