Ti mit tennétek a helyemben ha így szeretnétek?

És ha úgy reagál, ahogy szíved mélyén szeretnéd? Akkor mi van? És akkor mi van, ha ennek hatására visszakönyörgi magát? Minden kezdődik elölről? Ha olyan jó lett volna a kapcsolat, ha annyira egy irányba tartottatok volna, akkor nem szakítással végződött volna.
Te sem leszel már fiatalabb, elvesztegetnél még mellette időt?
Én nem küldenék semmit. Döntött, ezt tiszteletben tartanám, és nyomatékosan megkérném, hogy eddig, és ne tovább. Nincs több szomorúfej, nincs több kontakt. Kaotikus állapotot nem egy újabb kaotikus állapot előidézésével szüntetünk meg.

Szerintem azért kért időt, hogy át tudja gondolni, hogy folytassa-e a kapcsolatot. Ha arra jutott, hogy boldogabb lenne nélküled, akkor nincs mit tenni, ennek már vége. Még ha ki is békülnétek, hamarosan újra eljutnátok ide, mert nem működik a kapcsolat. Te hiába szereted, ha ő már ki akar szállni. Erőltetni nem lehet, te is jobban jársz, ha megérted és elfogadod, hogy véget ért. Minél hamarabb kezded el gyászolni magadban, annál hamarabb helyre tudsz jönni lelkileg.
Valószínűleg neki is nehéz a szakítás, ezért írt rád, de ettől még valami megváltozott benne, és tovább akar lépni.
Én is minden szakítást nehezen éltem meg, akkor is, mikor én szakítottam, mert már semmi sem tartott mellette, már nem szerettem, és már nem voltam boldog.

Ennek a kapcsolatnak vége. Erre komoly családot nem szabad felépíteni, mert boritékolható, hogy egyedül fogsz maradni, pár gyerekkel a hátad mögött. Ami nem lesz ennyire könnyű, mint most.
Tanuéj a hibáidból és nyiss kifelé, és keress egy olyan embert aki szívvel lélekkel melletted áll.

Tény: "Párom szakított velem"
A többi csak hiú ábránd és álmodozás, beleképzelés és reménykedés valamiben, ami NINCS. Rendezd sorra a tennivalókat, alakítsd ki a nyugodt, saját kis életed és lépj tovább! Épp elég idő volt ez, amit erre az élhetetlen kapcsolatra szántál. Nem kell csodára várni, élni kell és élvezni az életet! Lépj tovább! N30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!