Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Se veled, se nélküled kapcsola...

Se veled, se nélküled kapcsolat-most mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés

Elég viharos kapcsolat. Sok rossz dolog volt, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Most viszont olyan dolog történt, amit nem hiszem, hogy fel tudok dolgozni.

A 'sógornőm', aki utál engem, összehozta egy nővel, aki tőlem 10 évvel idősebb és 20 kilóval több. Nem akartam beleavatkozni, nem hittem volna, hogy bármi is történik. Erre... Ma délután még engem csókolt a 'párom', szerelmet vallott és majdnem szeretkeztünk is. Erre ott alszik nála a nő, akivel eddig nem is látták egymást... Ez milyen dolog már? Egyrészt a 'párom' részéről, hogy a helyemre fektet egy vadidegen nőt? Másrészt sose hittem volna, hogy léteznek ilyen nők, akik úgy ottalvásosra szervezik az első randijukat, olyan férfivel, akit még sosem láttak...

Totál ki vagyok akadva. Állítólag nem akarja lefektetni, de mi másért alszik ott a nő? :S

Most mi az isten nyilát csináljak?

2013. szept. 4. 23:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz ügy, én is voltam (vagyok!) ilyen kapcsolatban, és megértem, mit érzel. A kémiáról is, amit írsz. Lehet, hogy nem jó tanács, de nekem bevált: én nem csináltam semmit, mert majd úgyis alakul valamelyik irányba a kapcsolat, és tényleg mindig így lett. Egyelőre még mindig visszatalált hozzám, de bizony sokat kellett nyelnem. Most még úgy érzem, hogy megérte, és tudom úgy szeretni egy egész életen át, hogy folyton nyelek majd (mert azt már tudom, hogy megváltozni nemigen fog), mert a jó dolgok felülmúlják a rossz dolgokat :), de ha majd egyszer nem így érzem, lépni fogok.

Szerintem ne csinálj semmit.

2013. szept. 5. 09:03
 22/25 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen szerencsétlentől,

aki azért szakít veled, mert a nővére azt mondja,

aki azért randizik egy másik nővel, mert a nővére azt mondja!

Kis p.cs!

2013. szept. 5. 09:17
 23/25 A kérdező kommentje:

21-es! Eddig én is így voltam! tényleg mindig visszatalált, de ez most egy olyan dolog, amit már nem vesz be a gyomrom... Nem is maga a szex, hanem az én helyemen egy ilyen nő...

Amúgy nem tudom, mi van. Akkor valszeg nem volt semmi úgy, viszont a verebek azt csiripelték, h ma is ment hozzá a nő. Én közben akartam egy normális búcsút, de arra persze nem volt ideje, inkább berúgott. No comment. Kérdeztem tőle, hogy a csaj tudja-e, hogy én vagyok? És hát igen, elmondta neki. De nem érdekli :-) Nem hitte el, h ezelőtt vallott nekem szerelmet a pasi, mielőtt ő megérkezett volna.

Úgyhogy ennyi.

Leírtam a pasinak is a véleményem, róla, a szituról, a testvéréről, úgy mindenről. És megkérdeztem a csajtól is, hogy milyen a pasimmal együtt lenni?

Tudjátok mit? Legyenek boldogok, ha ehhez van gusztusuk, megérdemlik egymást. Undorító ez az egész.

Majd rájön az én drágám, hogy hogy elrontotta, de már késő lesz.

2013. szept. 8. 01:11
 24/25 A kérdező kommentje:

Hátha még olvassa ezt valaki... Akármilyen rosszul is estek a dolgok, hálát adok az égnek, hogy így történt! :-)

Nekem nem lett volna erőm elhagyni őt, simán bennemaradtam volna egy olyan kapcsolatban, ami fizikailag és lelkileg is tönkretett. Most viszont boldog vagyok! :-) Még nincs senkim, de amióta az ex nem kínoz a hülyeségeivel, ezerszer jobban mennek a dolgaim. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, össze nem lehet hasonlítani!

Az exről annyit tudok, hogy együtt van a nővel, akit szépen kihasznál. Bár a nő is őt. De hát kit érdekel már? :-) Sok boldogságot nekik! :-)

Az a lényeg, hogy az én életem rendbejönni látszik.

És üzenem azoknak, akik szintén egy se vele, se nélküle kapcsolatban szenvednek: inkább külön... Az csak egyszer fáj. Igaz, akkor pokoli, de túl lehet élni és utána százszor jobb! De legalább nincs minden nap gyomoridege az embernek, nem használják ki, nem bántják. Ha a szakítás utáni első rossz periódusnak vége, tényleg kinyílik a világ és összehasonlíthatatlanul szebb az élet! :-)

2013. dec. 18. 14:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jól akalult minden! Én is ezt mondtam, ahol se veled se nélküled ott mindig a nélküled a megoldás... Sok boldogságot!
2013. dec. 18. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!