Se veled, se nélküled kapcsolat-most mi a francot csináljak?
Elég viharos kapcsolat. Sok rossz dolog volt, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Most viszont olyan dolog történt, amit nem hiszem, hogy fel tudok dolgozni.
A 'sógornőm', aki utál engem, összehozta egy nővel, aki tőlem 10 évvel idősebb és 20 kilóval több. Nem akartam beleavatkozni, nem hittem volna, hogy bármi is történik. Erre... Ma délután még engem csókolt a 'párom', szerelmet vallott és majdnem szeretkeztünk is. Erre ott alszik nála a nő, akivel eddig nem is látták egymást... Ez milyen dolog már? Egyrészt a 'párom' részéről, hogy a helyemre fektet egy vadidegen nőt? Másrészt sose hittem volna, hogy léteznek ilyen nők, akik úgy ottalvásosra szervezik az első randijukat, olyan férfivel, akit még sosem láttak...
Totál ki vagyok akadva. Állítólag nem akarja lefektetni, de mi másért alszik ott a nő? :S
Most mi az isten nyilát csináljak?
Én elhiszem,hogy fiatalabb meg szebb vagy, de ugyanolyan lyuk van a puncidon, mint annak a másik nőnek. A pasidnak meg látszólag mindegy hova dugja.
Hagyd ott a francba, úgyse tudnád elfelejteni ezt, hónapokkal később is eszedbe jutna...
Oké, oké, igazatok van! De a hogyanra válaszolnátok? Elmondjam a nőnek, h ki vagyok? Hogy előttem jópofizott a pasimmal? Úgy, hogy előtte nekem vallott szerelmet, csak hát ha házhoz megy a p.na, azt nem hagyja ki?
A sráchoz még szóljak ezek után? Van értelme?
Mutassam ki, hogy dühös vagyok, vagy csináljak úgy, mintha lesz@rnám ezt az egészet?
Hú, én azonnal kitenném. Volt vőlegényemet
egy éjszaka alatt kipakoltam a lakásomból. Tudod miért?
Ki a ő, hogy úgy gondolja ezt megteheti velem?!
Nem értelek, magadat csak ennyire tartod? Akkor ő miért becsüljön? Szerinted?
Megteszi, mert megteheti. Akinél én ezt csináltam, mint te, addig "használt" míg végleg elment, talált másikat. Akit kitettem, jött vissza.
Ami még eszembe jutott - ki tudja mióta ismeri. Lehet párhuzamosan volt melletted, és most a nővérére fogja.
Honnan tudod, hogy ott alszik?
A párod mondta, miután szerelmet vallott? Honnan tudod, hogy most találkoznak először? Elsőre nem szokás szívemnek szólítani a másikat?
Szerintem egy percet se vesztegess tovább erre az úriemberre.
Nyugodtan, higgadtan lépj ki ebből! Otthon örjönghetsz. A csajt hagyd békén, ez kettőtök ügye, és ne alacsonyodj le a szintjükre! Másrészt ha hisztizni kezdesz, a pasidnak az önbizalmát növeled. Ha szépen kilépsz, és csak most botlott meg a párod, bepánikol és rohan hozzád vissza.
Hidd el, az a kémia mással még jobban fog működni!
végigolvasva a hozzászólásokat mostmár én is írok 1-2 dolgot.
Tudom milyen érzés lehet most benned, engem 2x csaltak meg, akkor nehéz lépni, nehéz erősnek lenni, de UTÁNA :) Háhááá, eltelik egy kis idő , ami bár nehéz-de utána jön az édes megkönnyebbülés, hogy "Nehéz volt, de végre vége"
Hidd el!!! Ez a forma egy nyomi :D Hagyd már ott, hát ki ez?? Az ilyen férfi?? Jellemtelen ember az ilyen, egy felnőtt férfi saját maga dönt a dologkról és nem a nővére utasítgatja, plusz egy igazi férfi nemet tud mondani más nőknek.
Jézusom, ez vicc :D Én tuti kiraknám, nem is foglalkoznék vele, annyi örömöt sem adnék neki, hogy mérgesnek lásson, röhögd szembe, az jobban fáj neki is, a p*csát meg hívd fel és gratulálj neki nevetve, mondd meg hogy jót fogott ki "összehordta a szemetet a szél" :)
Ügye légy, erős Vagy, menni fog, hajrá!! Az egész kommentelős itteni csapat érted szorít ;)
Volt haosnló se veled se nélkülded kapcsolatom, sőt még a gonosz, szarkavar lánytesú is jelen volt, aki próbálta a báttyát összekombinálni a kis ri.banc barátnőivel...
A lényeg, hogy ez még így külön külön is sok lenne, de együtt meg aztán tényleg. Hagyd a fenébe ezt a családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!