Tényleg sok lenne a 4 kapcsolat egy lánynak? Miért gondolja így anyukám?
Barátnőm nekem az 1. akivel lefeküdtem, neki én a 4. vagyok, és anyukám szerint ez sok, pedig úgy tudom ő nem az a házasság után lehet csak szex típus, ahogy én sem.
Szerintem nagyon kevés az olyan lány aki 25 éves korára 4 nél kevesebb férfival feküdt le, sőt általában több partnerük is van.
Úgy érzem nincs fogalma róla hogy megy ma ez.
Ti mit gondoltok?Tényleg sok lenne?
Szerintem nem sok. Manapság a 15 éves lányok is sokkal több fiúval voltak ennél... De ez lényegtelen! Mivel szerintem nem az határoz meg egy embert, hogy hány fiúval volt (gondolom ez a lány, akivel együtt vagy, nem az a típus, aki minden héten mással van). Már nem vagytok 16-18 évesek, simán belefér ennyi kapcsolat szerintem, ettől nem kell rossznak elkönyvelni a lányt.
Egyébként nekem ebben a történetben az a legfurcsább, hogy az anyukád tudja, pontosan hány fiúval volt eddig a párod. Én biztosan kiakadnék, ha az én barátom ilyenekről beszélgetne anyukájával...
18/L
hány éves vagy?
és egyáltalán mi a fenének mondod el anyádnak, hogy a barátnőd hány férfival feküdt le? mi köze hozzá?
Anyád csak kötözködni akart!
Mivel eddig nem volt csajod, most beijedt, hogy jaj elveszik tőlem a picifiam! És amúgy meg semmi köze hozzá, hány pasival volt a barátnőd!
Talán ezt nem anyukáddal kéne megbeszélni.
Amúgy sejtem, hogy nem a barátnőd mondta el neki a pasijai számát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!