Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereke van 18 évesen. Mit...

Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
4 hónapja megismertem egy lányt és randizni kezdtünk. Jó volt vele minden de azt elfelejtette elmondani, hogy van egy 10 hónapos gyereke. Azt mondta, hogy azért nem szólt eddig mert nem akarta, hogy lemondjak róla de szerintem ez nem így működik. Nagyon megszerettem de még csak 20 leszek és nem vagyok benne biztos, hogy apaként tudnék viselkedni a gyerekkel. Szerintetek mit tegyek?

2013. aug. 19. 15:26
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon okos lány. A szülei pénzt adnak neki meg vigyáznak a gyerekre így tud tanulni és komoly tervei vannak.
2013. aug. 19. 15:28
 2/38 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem azért mondom de kétszer is megfontolnám. Nem szemétségből csak... Az egy dolog ha valakinek gyereke van.... Az is ha 18 éves.... Nade hogy valaki lebabázik 18 évesen? Az már sok.
2013. aug. 19. 15:28
 3/38 anonim ***** válasza:
26%
Mármint nem sok esze van, hogy gyereket vállat egyedül a szülők se szóltak meg pénzelik is... Szép kis család, hagynám a helyedben...
2013. aug. 19. 15:29
 4/38 anonim ***** válasza:
14%

ha tényleg szereted a csajt,akkor elfogadod :)

bár tudom,hogy ezt így most könnyű csak mondani.. egyébként tudod,hogy hogyan esett teherbe? megerőszakolták vagy csak részegen vki jó megb.ta vagy csak nem védekezett az előző párjával?

2013. aug. 19. 15:32
 5/38 anonim ***** válasza:
98%

Ha egyáltalán nem tudod elképzelni ezt a helyzetet, akkor szakíts.

Ha megszeretted valamennyire a lányt, akkor azért tehetsz egy próbát. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy apává válsz, hanem azt, hogy egy egyedül álló anyával jársz. A nővérem párjának van már két kisebb gyereke. Ettől nem lett az anyja a gyerekeknek. Persze foglalkozik velük, szereti őket, de felelőssége és feladata lényegesen kevesebb, mint egy anyának.

Egyébként meg igazad van, tényleg nem fair 4 hónap után szólni. De megértem azért a lányt is, kicsi gyerekkel nehéz párt találni. Gondolom akkor szólt, amikor úgy érezte kezd komolyabbá válni a kapcsolat. De tényleg nem fair.

2013. aug. 19. 15:33
 6/38 anonim ***** válasza:
82%

Nezd, egy probat meger. Nehany honap alatt eldol, h van-e kozos jovotok. Foleg, ha megkedvelted, es rendes lany. Egy eselyt mindenkepp meger! :-)

Gondold csak el, milyen nehez helyzetben van. O egy balul elsult szex kovetkezmenyeit viseli egy eletre, megbelyegezve ezaltal, mig a srac nyugodtan randizhat tiszta lappal. Tenyleg! Mi a helyzet az apukaval?

7/38 anonim ***** válasza:
20%
Attól még abortusz létezik.
 8/38 anonim ***** válasza:
16%
Nem beszélve arról hogy a szülei hol a francban voltak?
2013. aug. 19. 15:34
 9/38 anonim ***** válasza:
84%

20 évesen érthető, ha nem vágysz rá, hogy egy gyerek pót apukája légy. A leányzó kicsit hamarabb is elmondhatta volna... Értem én, hogy nem akart rögtön ezzel indítani, de 4 hónap elég sok idő, már rég elmondhatta volna.

Szerintem jobb, hogy időben kiderült, jobb, ha különválnak útjaitok.

2013. aug. 19. 15:37
 10/38 anonim ***** válasza:
59%

Annyi oka lehet, hogy miért szül valaki 17, 18 évesen. Nem kellene egyből arra gondolni, hogy ri.anc. Az abortuszt pedig sokan nem vállalnák, mert veszélyes.

Ha azt érzed, hogy nem tudnál apaként viselkedni az nem baj. De ha nem tudod elfogadni, hogy van gyereke, akkor szakíts vele.

2013. aug. 19. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!