Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereke van 18 évesen. Mit...

Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
4 hónapja megismertem egy lányt és randizni kezdtünk. Jó volt vele minden de azt elfelejtette elmondani, hogy van egy 10 hónapos gyereke. Azt mondta, hogy azért nem szólt eddig mert nem akarta, hogy lemondjak róla de szerintem ez nem így működik. Nagyon megszerettem de még csak 20 leszek és nem vagyok benne biztos, hogy apaként tudnék viselkedni a gyerekkel. Szerintetek mit tegyek?

2013. aug. 19. 15:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Az a lány gondja, miért van gyereke. A kérdezőnek meg nem kell bűntudatot éreznie, ha így nem akarja vállalni. Teljesen érthető, hisz 20 éves. Melyik 20 éves srác akar ilyen felelősséget a saját nyakába varrni önként?
2013. aug. 19. 15:40
 12/38 anonim ***** válasza:
11%

Egy ilyen nőben nem lehet megbízni! 18 évesen szül a szülei nyakára, az apát otthagyja, amikor még csak 10 hónapos a gyerek, előled meg elhallgatja, hogy van gyereke. Ha nem volt jó az apával a kapcsolatuk, miért nem vetette el a gyereket? Ez a nő nagyon felelőtlen!

Arra vigyázz, hogy NE bízd rá a védekezést, hanem te védekezz! Hacsak nem akarsz te lenni a következő gyerek apja.

2013. aug. 19. 15:45
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem örültek neki a szülei, hogy terhes lett és mivel van valami a családjukkal nem is akarta elvetetni a lány és ezt a szülei megértették. Ezalatt azt értem, hogy az anyai nagyszüleinek meghalt 2 gyerekük születés után, az egyik meg sem született, az anyukájának ikrei voltak akik koraszülöttek lettek és pár naposan meghaltak, az anyukájának a testvére egyet sem szült mert mind a három elment. Szóval így szerintem érthető. Azt mondta, hogy védekezés mellett történt. Az apa nem vesz tudomást a gyerekről és fizetni sem akar. Nem veszekedtem miatta csak időt kértem, hogy átgondoljam de nem jutottam még semmire. Előbb-utóbb ha együtt maradunk úgyis az apja kell, hogy legyek de én nem értek a gyerekekhez. Az nem zavarna ha mondjuk 6-7 év múlva kerülnék ilyen helyzetbe de most még azt hiszem zavar csak sajnálnám is otthagyni meg szeretem is. Értelmetlen.
2013. aug. 19. 15:47
 14/38 anonim ***** válasza:
82%
nem azért hagynám ott, mert gyereke van, hanem azért, mert eltitkolta!
2013. aug. 19. 15:55
 15/38 anonim ***** válasza:
35%
18 évesen odaszült egy gyereket a szülei nyakára, és ő folytatja tovább a megszokott kis életét, 4 hónapig eljárogat veled ide-oda, és annyira gerinctelen, hogy el sem mondja, hogy van egy gyereke? Talán nem is érzi úgy, hogy az ő gyereke, mert NEM Ő NEVELI. Undorító buta p*csa, jobban teszed, ha menekülsz, de nem a gyerek miatt.
2013. aug. 19. 15:55
 16/38 anonim ***** válasza:
60%

Uhh, szegeny csaj... mennyivel konnyebb a ferfiaknak..... Teherbe ejtette, nem akarja, es kockazatok es kovetkezmenyek nelkul lelep, eli tovabb az eletet.

Szerintem adj EGY eselyt. Megerdemli szegeny lany, foleg h ambiciozus, tanulni akar, es meg SZERETED is. Lesz, ami lesz. Ha nem mukodik, akkor szakitottok. De egy eselyt mindenkeppen megerdemel.

2013. aug. 19. 15:56
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem járt el mindig. Sokszor mondta, hogy nem ér rá. Azt hiszem szeretnék esélyt adni de félek a gyerektől.
2013. aug. 19. 15:58
 18/38 anonim ***** válasza:
81%
Ne felj! Nyilvan nem akarja a lany sem rad eroltetni, raadasul meg a 110 honapos meg nagyon kicsi. Majd ha TE ugy erzed, osszeismerkedtek. Kislany vagy kisfiu?
2013. aug. 19. 16:04
 19/38 anonim ***** válasza:
88%
Bocs. 110 helyett 10 honapost akartam irni, csak felrenyomtam a telon :-)
2013. aug. 19. 16:06
 20/38 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem adj neki egy esélyt :) Hasonló családi előzménnyel bírok, és ha tiniként besikerült volna a baba, én sem vetettem volna el. Anyukám is azt mondta, hogy segítene, hogy tudjak mellette tanulni, és szerinte se vetessem el, mert ki tudja, lehet-e még sajátom (ő 10* vetélt el, 3 koraszülött gyermeke született, köztük én is), szóval megértem a lányt...

Az baj, hogy eltitkolta, de megértem, hogy félt, hogy meg sem akarod majd ismerni emiatt. Az "apukának" sokkal könnyebb, ő szó nélkül leléphetett, következmények nélkül. Nem kell pótapává válnod, legalábbis egyelőre biztosan nem. A gyereknek is akkor mutatkozz majd be, ha tényleg komolyra fordulna a kapcsolatotok. Addig is, próbáld jobban megismerni, mert lehettek még boldogok! Ha nem lenne rá esély, futva menekültél volna ;)

2013. aug. 19. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!