Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?
Egy ilyen nőben nem lehet megbízni! 18 évesen szül a szülei nyakára, az apát otthagyja, amikor még csak 10 hónapos a gyerek, előled meg elhallgatja, hogy van gyereke. Ha nem volt jó az apával a kapcsolatuk, miért nem vetette el a gyereket? Ez a nő nagyon felelőtlen!
Arra vigyázz, hogy NE bízd rá a védekezést, hanem te védekezz! Hacsak nem akarsz te lenni a következő gyerek apja.
Uhh, szegeny csaj... mennyivel konnyebb a ferfiaknak..... Teherbe ejtette, nem akarja, es kockazatok es kovetkezmenyek nelkul lelep, eli tovabb az eletet.
Szerintem adj EGY eselyt. Megerdemli szegeny lany, foleg h ambiciozus, tanulni akar, es meg SZERETED is. Lesz, ami lesz. Ha nem mukodik, akkor szakitottok. De egy eselyt mindenkeppen megerdemel.
Szerintem adj neki egy esélyt :) Hasonló családi előzménnyel bírok, és ha tiniként besikerült volna a baba, én sem vetettem volna el. Anyukám is azt mondta, hogy segítene, hogy tudjak mellette tanulni, és szerinte se vetessem el, mert ki tudja, lehet-e még sajátom (ő 10* vetélt el, 3 koraszülött gyermeke született, köztük én is), szóval megértem a lányt...
Az baj, hogy eltitkolta, de megértem, hogy félt, hogy meg sem akarod majd ismerni emiatt. Az "apukának" sokkal könnyebb, ő szó nélkül leléphetett, következmények nélkül. Nem kell pótapává válnod, legalábbis egyelőre biztosan nem. A gyereknek is akkor mutatkozz majd be, ha tényleg komolyra fordulna a kapcsolatotok. Addig is, próbáld jobban megismerni, mert lehettek még boldogok! Ha nem lenne rá esély, futva menekültél volna ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!