Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereke van 18 évesen. Mit...

Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
4 hónapja megismertem egy lányt és randizni kezdtünk. Jó volt vele minden de azt elfelejtette elmondani, hogy van egy 10 hónapos gyereke. Azt mondta, hogy azért nem szólt eddig mert nem akarta, hogy lemondjak róla de szerintem ez nem így működik. Nagyon megszerettem de még csak 20 leszek és nem vagyok benne biztos, hogy apaként tudnék viselkedni a gyerekkel. Szerintetek mit tegyek?

2013. aug. 19. 15:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk jó helyen kérdezed ahol a válaszolok többsége elvált nő, majd biztos azt írja ne kezd hozzájuk hasonlóval.
2013. aug. 19. 17:33
 32/38 anonim ***** válasza:
51%

"Mondjuk jó helyen kérdezed ahol a válaszolok többsége elvált nő"

és egy elvált nő nem lehet korrekt?

2013. aug. 19. 17:37
 33/38 anonim ***** válasza:
53%
De természetes lehet korrekt az nem mondtam, hogy nem.
2013. aug. 19. 17:47
 34/38 anonim ***** válasza:
72%

Nem az a baj, hogy nem korrekt, hanem a legtöbb ember, de főleg a nők, nem látnak túl a saját helyzetükön, képtelenek objektívek lenni. Végtére is minden esetben magukból indulnak ki.

24N

2013. aug. 19. 18:54
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Nos az én párom 20 volt,mikor apa lett,én 21 becsúszott,imádja a fiát,szerintem sok nála sokkal idősebb apukát is leköröz,lelkiismeretes,gondoskodó,türelmes,tényleg nagyon imádja.

DE egy más ember gyereke azért teljesen más,és értem,hogy nem tudod mi legyen egy gyerek nagyon nagy felelősség,és a 20 évesek nagyrésze éretlen hozzá,megjegyzem mi is a gyerek mellett érünk meg szülővé.

Én átgondolnám,nem tudhatod mi lesz később lehet pár hónap és jobban megismered és kiszeretsz belőle,lehet nagyon mélye lesz a kapcsolatotok a babát is megszereted és te leszel a pótapukája később.Én azt mondom ne tervezz nagyon előre,ismerkedjetek élvezzétek egymás társaságát,aztán kialakul,ha meg később úgy érzed neked sok,hogy egy anyuka a barátnőd akkor meg megbeszélitek és tovább lépsz.

2013. aug. 19. 19:54
 36/38 anonim ***** válasza:
Hááát, azért 4 hónap alatt illett volna megemlíteni. Ki tudja, mit titkol még? Ha járnék egy sráccal, és ennyi ideig nem említené, hogy van gyereke, én is lelépnék, pedig ott még annak se nagy az esélye, hogy nekem kell nevelnem.
2013. aug. 20. 18:16
 37/38 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb mintha elvetette volna a gyerekekét a lány.
2013. aug. 21. 17:42
 38/38 anonim ***** válasza:
Hogy dontottel, kerdezo?
2013. szept. 3. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!