Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?
"Mondjuk jó helyen kérdezed ahol a válaszolok többsége elvált nő"
és egy elvált nő nem lehet korrekt?
Nem az a baj, hogy nem korrekt, hanem a legtöbb ember, de főleg a nők, nem látnak túl a saját helyzetükön, képtelenek objektívek lenni. Végtére is minden esetben magukból indulnak ki.
24N
Nos az én párom 20 volt,mikor apa lett,én 21 becsúszott,imádja a fiát,szerintem sok nála sokkal idősebb apukát is leköröz,lelkiismeretes,gondoskodó,türelmes,tényleg nagyon imádja.
DE egy más ember gyereke azért teljesen más,és értem,hogy nem tudod mi legyen egy gyerek nagyon nagy felelősség,és a 20 évesek nagyrésze éretlen hozzá,megjegyzem mi is a gyerek mellett érünk meg szülővé.
Én átgondolnám,nem tudhatod mi lesz később lehet pár hónap és jobban megismered és kiszeretsz belőle,lehet nagyon mélye lesz a kapcsolatotok a babát is megszereted és te leszel a pótapukája később.Én azt mondom ne tervezz nagyon előre,ismerkedjetek élvezzétek egymás társaságát,aztán kialakul,ha meg később úgy érzed neked sok,hogy egy anyuka a barátnőd akkor meg megbeszélitek és tovább lépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!