Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?
a gyerek még csak 10 hónapos, neki sem most lesz szüksége apára és nem hiszem hogy a lány apát keresett volna a gyereknek amikor elkezdtetek randizni,
adj neki esélyt, 4 hónap után nem a "gyerek apját" fogja látni benned.
Nekem nagyon szimpatikus ez a lány. Bár teherbe esett lányként, mégis vállalta a tettéért a felelősséget és nem megölte a babáját. A szülei hozzáállása is nagyon emberi, hogy segítenek neki, nem pedig eldobták. Azt hiszem én szeretnék ilyen összetartó család tagja lenni.
Egy tíz hónapos baba meg ultracuki, de ha neked a buli, meg az állítólagos szabadság fontosabb, hogy bárkit fel tudj húzni a f.rkadra, akkor tényleg ne legyél velük, ők ennél jobbat érdemelnek.
Hát igen... csak a kérdésedet olvastam el.
Azért illett volna megemlíteni, hogy van egy utánfutója is, aki mindenkinél fontosabb neki és ugyanúgy hozzátartozik mint a két szép szeme amivel megfogott.
Neked pedig egy lányra van szükséged nem pedig hátizsákra.
A helyedben (ha 20 éves pasi lennék), én fejvesztve menekülnék, mert habár csak 19 éves lány vagyok, nem tudom elképzelni, hogy bármi közöm legyen gyerekekhez az elkövetkező 6-7 évben legalább. Nekem kellene, hogy vasárnap délután másnaposan álljak be a forró zuhany alá, szükségem van arra a szabadságra, hogy hülyeségeket csinálhatok.
De te nem úgy tűnsz, mint aki nagyon meg van rémülve. A lánynak pedig hatalmas respekt, mert még ha segítenek is a szülei, nagyon sok gond van egy csecsemővel, pláne ha tanul vagy dolgozik mellette az ember.
(Amúgy nem értem, mi ez a sz*r, hogy "anyád nyakára szültél". Nekem komoly kapcsolatom van, és anyámmal megbeszéltük, mi lenne, ha véletlenül, védekezés mellett terhes maradnék. És ő maga ajánlotta fel, hogy foglalkozna a picivel, ha nem lenne más lehetőség. Többnyire itthonról dolgozik, én meg nappalin tanulok. Szóval ő egyáltalán nem bánná. Mondjuk az anyagi része kicsit problémásabb.)
Ha szereted a lányt, szerintem legyél vele. Csak ne köteleződj el egészen addig, amíg úgy nem érzed, vele szeretnél családot. Ne kérd meg a kezét, ne vedd el feleségül és még véletlenül se ejtsd teherbe, csak amikor már családot szeretnél alapítani.
Mert még ha most szereted is, lehet, hogy 2-3 év múlva kiszerettek egymásból, ő pedig talán jobban járna egy idősebb férfival, aki már családcentrikusabb életkorban van.
"Mert nagyon is jó úgy kezdeni egy ismerkedést,hogy
"csáá!van egy 10 hónapos babám,randizunk?" a pasik fejvesztve rohannának el...Szerintem előbb meg akart ismerni és bízni benned,hogy ezt elmondhassa neked."
Nem gondolnám,hogy négy hónap alatt egy randijuk volt.
De aki ekkora dolgot eltitkol az nem túl őszinte jellem, azért vajuk be ez nem az a kategória, hogy bocsi elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!