Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereke van 18 évesen. Mit...

Gyereke van 18 évesen. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
4 hónapja megismertem egy lányt és randizni kezdtünk. Jó volt vele minden de azt elfelejtette elmondani, hogy van egy 10 hónapos gyereke. Azt mondta, hogy azért nem szólt eddig mert nem akarta, hogy lemondjak róla de szerintem ez nem így működik. Nagyon megszerettem de még csak 20 leszek és nem vagyok benne biztos, hogy apaként tudnék viselkedni a gyerekkel. Szerintetek mit tegyek?

2013. aug. 19. 15:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%
Mert nagyon is jó úgy kezdeni egy ismerkedést,hogy "csáá!van egy 10 hónapos babám,randizunk?" a pasik fejvesztve rohannának el...Szerintem előbb meg akart ismerni és bízni benned,hogy ezt elmondhassa neked.
2013. aug. 19. 16:14
 22/38 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem kár ennek esélyt adni. Ne hagyd, hogy csőbe húzzanak! Fiatal vagy, éld az életed! Más lenne, ha 10-el idősebb lennél, de így ne akard lekötni magad egy leányanyával...
2013. aug. 19. 16:23
 23/38 anonim ***** válasza:
76%
18 évesen szültem én is. Igaz, már én külön laktam a szüleimtől, de mikor várandósan otthagyott a gyerek apja, úgy döntöttem, nem kell komoly kapcsolatra férfi. Így találkoztam egy szimpatikus sráccal, ő akkor 24 éves volt. Mivel éppen a gyermekemet tologattam a babakocsiban, ő egyből tudott róla, de világosan kifejtettem, hogy csak laza kapcsolat jöhet szóba, csak szex, és a gyerekhez semmi köze. Rá sem nézett előttem, de valahogy mégis összehaverkodtak. A lányom elkezdett hozzá ragaszkodni, és mivel láttam, hogy valóban jól kijönnek, sőt, ragaszkodnak egymáshoz, egyre engedékenyebb lettem. Azóta már van kisöcsi is, és a férjemmel együtt vagyunk azóta is. Nem azt mondom, hogy veled is így lesz, mert persze nem törvényszerü. De egy 10 hónapos kicsi annyira pici még, hogy adhattok egy esélyt magatoknak.
2013. aug. 19. 16:25
 24/38 anonim ***** válasza:
79%

a gyerek még csak 10 hónapos, neki sem most lesz szüksége apára és nem hiszem hogy a lány apát keresett volna a gyereknek amikor elkezdtetek randizni,

adj neki esélyt, 4 hónap után nem a "gyerek apját" fogja látni benned.

2013. aug. 19. 16:32
 25/38 anonim ***** válasza:
56%

Nekem nagyon szimpatikus ez a lány. Bár teherbe esett lányként, mégis vállalta a tettéért a felelősséget és nem megölte a babáját. A szülei hozzáállása is nagyon emberi, hogy segítenek neki, nem pedig eldobták. Azt hiszem én szeretnék ilyen összetartó család tagja lenni.

Egy tíz hónapos baba meg ultracuki, de ha neked a buli, meg az állítólagos szabadság fontosabb, hogy bárkit fel tudj húzni a f.rkadra, akkor tényleg ne legyél velük, ők ennél jobbat érdemelnek.

2013. aug. 19. 16:40
 26/38 anonim ***** válasza:
56%

Hát igen... csak a kérdésedet olvastam el.

Azért illett volna megemlíteni, hogy van egy utánfutója is, aki mindenkinél fontosabb neki és ugyanúgy hozzátartozik mint a két szép szeme amivel megfogott.

Neked pedig egy lányra van szükséged nem pedig hátizsákra.

2013. aug. 19. 16:43
 27/38 anonim ***** válasza:
43%

A helyedben (ha 20 éves pasi lennék), én fejvesztve menekülnék, mert habár csak 19 éves lány vagyok, nem tudom elképzelni, hogy bármi közöm legyen gyerekekhez az elkövetkező 6-7 évben legalább. Nekem kellene, hogy vasárnap délután másnaposan álljak be a forró zuhany alá, szükségem van arra a szabadságra, hogy hülyeségeket csinálhatok.

De te nem úgy tűnsz, mint aki nagyon meg van rémülve. A lánynak pedig hatalmas respekt, mert még ha segítenek is a szülei, nagyon sok gond van egy csecsemővel, pláne ha tanul vagy dolgozik mellette az ember.

(Amúgy nem értem, mi ez a sz*r, hogy "anyád nyakára szültél". Nekem komoly kapcsolatom van, és anyámmal megbeszéltük, mi lenne, ha véletlenül, védekezés mellett terhes maradnék. És ő maga ajánlotta fel, hogy foglalkozna a picivel, ha nem lenne más lehetőség. Többnyire itthonról dolgozik, én meg nappalin tanulok. Szóval ő egyáltalán nem bánná. Mondjuk az anyagi része kicsit problémásabb.)

Ha szereted a lányt, szerintem legyél vele. Csak ne köteleződj el egészen addig, amíg úgy nem érzed, vele szeretnél családot. Ne kérd meg a kezét, ne vedd el feleségül és még véletlenül se ejtsd teherbe, csak amikor már családot szeretnél alapítani.

Mert még ha most szereted is, lehet, hogy 2-3 év múlva kiszerettek egymásból, ő pedig talán jobban járna egy idősebb férfival, aki már családcentrikusabb életkorban van.

2013. aug. 19. 16:44
 28/38 anonim ***** válasza:
67%

"Mert nagyon is jó úgy kezdeni egy ismerkedést,hogy

"csáá!van egy 10 hónapos babám,randizunk?" a pasik fejvesztve rohannának el...Szerintem előbb meg akart ismerni és bízni benned,hogy ezt elmondhassa neked."

Nem gondolnám,hogy négy hónap alatt egy randijuk volt.

De aki ekkora dolgot eltitkol az nem túl őszinte jellem, azért vajuk be ez nem az a kategória, hogy bocsi elfelejtettem.

2013. aug. 19. 17:23
 29/38 anonim ***** válasza:
70%
Hát, én amúgy a társkereső oldalon is feltüntettem, hogy van 1 gyerekem, akivel meg beszélgetni kezdtem, és felvettem a facebookomra, az is láthatta, hogy van egy kislányom, szóval azt hiszem, "eltitkolni" csak direkt lehet ilyesmit...
2013. aug. 19. 17:29
 30/38 anonim ***** válasza:
67%
Igenis, közölni kell az első percben, hogy van egy gyereke a lánynak! Ha egy srác nem akarja más kölykét nevelni, akkor nem fogja akkor sem, ha nem tud a gyerekről x hónapig, és beleszeret. Talán belevág a kérdező is, de úgyis szétmennek! Amelyik srác pedig nem tántorodik el már a legelején, azzal van esély kapcsolatra.
2013. aug. 19. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!