Múlt hónapban lettem 16 éves. Kései lánygyerek vagyok, és szüleim azt akarják, hogy menjek férjhez karácsonyig, hogy minél előbb szülhessek nekik unokát. Én nem akarok, de függök tőlük. Mi tudnék csinálni?
Szevasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Először azt szeretném elmondani, hogy egyáltalán nem vagyok roma, aranyszőke, barna szemű, fehér bőrű lány vagyok. Anyukám 42 évesen szült, most 58 éves, apukám meg 66. Anyukám alig múlt 16, hogy férjhez ment, egy év múlva lett volna babája, de elvetélt, és ez ment vagy 10-12 évig, hogy teherbe esett, és még sem lett kicsi. Teljesen lemondtak már mindenről, nagyon el voltak keseredve. Aztán egyszer csak teherbe esett velem, és megszülettem 1993 októberében.
Barátom nincs, a férjet kinézték. Egy 26 éves fiú, 10 évvel idősebb nálam, látásból ismerem csak. Hát valamikor a nyáron belém zúgott ez a fiú, már többször láttam, hogy nagyon stíröli az alakom. Én elég nőies alkatú vagyok, vékony, karcsú, filigrán, de rendkívül nagy melleim vannak hozzá, szép arcom van és bájos is vagyok sokak szerint, bár idősebbnek látszom a koromnál. Szóval a srác felkereste a szüleimet, és megkérte tőlük a kezem, mert annyira szerelmes belém, hogy már aludni sem tud. Anyukámék bemutattak neki, és közölték, hogy el akar venni, és tényleg jó lenni, ha karácsonykor megtartanánk a lagzit. Bőgve elrohantam a szobámba, mert hallani sem akartam az egész hülyeségről. Anyukám utánam jött, leült mellém, és kérte, hogy értsem meg őket, idősek, szeretnék látni az unokájuk, aztán meg ő is 16 évesen ment férjhez, csodálatos dolog 16-17 évesen anyának lenni, őneki is mennyei boldogság volt terhesnek lenni, de nem élhette át az anyaságot. Nekem viszont lehetne benne részem. Tomiról, a férjjelöltről, azt mondta, kiváló, hűséges férj és apuka lesz belőle, nem dugott összevissza sohasem, rendes állása és lakása van. Apu és anyu megbeszélték már ezt, és a megérzéseik azt mondják, hogy pont nekem való lesz. És mondta, hogy a Tomi is belém van zúgva de alaposan, és belőlem remek, csinos, formás és gyönyörű fiatalasszony lesz.
Iskolában elmondtam az ofőmnek, egy 34 éves tanárnak, hát az a padlóról kanalazta fel az állát, aztán bementünk a dirihez. Azt sütötték ki, hogy feltétlen beszélni kell a szüleimmel, ofő már telefonált is nekik, ma este jön ki, hogy alaposan végigbeszéljenek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!