Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Múlt hónapban lettem 16 éves....

Múlt hónapban lettem 16 éves. Kései lánygyerek vagyok, és szüleim azt akarják, hogy menjek férjhez karácsonyig, hogy minél előbb szülhessek nekik unokát. Én nem akarok, de függök tőlük. Mi tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 11:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez most ugye csak egy vicc! Jó hogy nem már kiárusítanak, mert unokát akarnak. Ezt el sem hiszem.
2009. nov. 2. 11:12
 2/27 anonim ***** válasza:
82%

Gyámhatóság.

Egyébként se mehetsz az engedély nélkül férjhez,mégha a szüleid akarják is.

Egyébként meg 18 éves korodig tanköteles vagy.Lehet ezt nem tudják,mond meg nekeik.

2009. nov. 2. 11:16
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
Menj albérletbe vagy akárhová, de nehogy már ők találják ki hogy mikor menj férjhez meg mikor szülj. Gondolom a férj jelöltet is kinézték már neked, és a templomban is kértek időpontot. Döbbenet!
2009. nov. 2. 11:17
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már ne tudjanak várni még pár évet, olyan fiatal vagy még.Tán anyukádnak jobban meg kellett volna gondolnia, hogy mikor szül.Nem tudom sajnos mit tudnál tenni,mert ha szülőben ez felmerül, hogy 16 évesen férjhez akarja adni a lányát, akkor nem hinném, hogy az "üljetek le beszélgetni" dolog bejön,de azért próbáld meg.
2009. nov. 2. 11:18
 5/27 anonim ***** válasza:
97%
KAMU
2009. nov. 2. 11:19
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Félre ne érts, de megkérdezhetem netán a kisebbséghez tartozol? Mert „náluk" ugye ez nagy divat, nem 16 évesen, hanem már sokkal előbb is... Ha nem, akkor nem értem a szüleidet!
2009. nov. 2. 11:22
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
gyámügyhöz fordulj, sürgősen! Egyébként én el tudom hinni, hogy nem csak a kisebbségnél van ilyen...sajnos...Beszélj valakivel, hogy mi a szüleid terve!!
2009. nov. 2. 11:25
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Szüljön anyád magának gyereket, ha babázni akar. Na jó, ez nem komoly, de mondhatod neki, hogy lerázd. Úgysem szülne, mert azt mondtad, már te is késői gyerek vagy.
2009. nov. 2. 11:32
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a tanárnénid véleményét!

Ő mindkettőtöket ismer.

2009. nov. 2. 11:32
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom cigány vagy!??
2009. nov. 2. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!