Végzős vagyok jövőre Pestre költözöm. Van egy 3 éves kapcsolatom. Szeretnénk összeköltözni de a szüleim nem engedik mert szerintük nem tanulnék és zavarná őket a másik cucca a lakásban. Hogyan győzhetném emg őket arról h tudom mivel jár az egyetem?
Figyelt kérdés
Hogyan győzhetném emg őket arról, hogy tudom nagyon jól mivel jár az egyetem, én nem szeretnék kibukni, és hogy tanulnék? Egyszerűen nem bíznak bennem, pedig semmi okot nem adtam eddig nekik erre, rendesen tanulok, nem feleselek, a barátomat is ismerik... Annyira dühít ez az egész, az igazságtalanság. Meg persze úyis együtt lennénk vagy nála vagy nálam, ami viszont tényleg nem lenne jó. Sokkal egyszerűebb lenne... Szóval tudtok valami jó érvet, amivel esetleg meggyőzhetem őket? De persze más lakótárs jöhetne, aki valószínűleg semmivel sem lenne zavaróbb, mint a barátom...2009. nov. 1. 21:45
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoka, nagyon sokat segítettetek:) Még ha nem is tudom majd meggyőzni a szüleimet (akikkel azóta is próbálok erről beszélni, de a miért kérdésre mindig ez a válasz: azért:S), jó, hogy mások velem értenek egyet:)
2009. nov. 2. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!