Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy végre már...

Mit tehetnék, hogy végre már ne így érezzek?

Figyelt kérdés
Párommal lassan már 2 éve élünk együtt. Nagyon szeret engem, én is őt. Rendes ember. Tényleg nem mondhatok róla semmi rosszat. Eleinte féltem tőle, hogy ő már közel 40 éves, és még nem volt nős, és talán vannak valami furcsaságai, de eddig még nem tapasztaltam semmit, egyet kivéve, amire általában mindenki azt mondja, hogy én fogom fel rosszul, ez teljesen normális, engem mégis zavar. Gyakran mesélt a két exéről, akikkel együtt is lakott egy ideig, hogy miért vesztek össze, milyen balhék voltak, mi nem tetszett neki, miért lett vége. Majd következtek a barátnők, aztán az ismerkedések, randik, jó néhány történetet meghallgattam. Én úgy érzem, hogy sok volt a nő... ill. nekem nem kellett volna mindezt tudnom. Leültünk és megbeszéltük, hogy abba fogja hagyni, mert engem már kezd zavarni, és nem is érdekel, hogy kivel mi történt, mi van vele, kivel van, hány gyereke van. Már nem akarom tudni, hogy kikhez volt köze, mert azon kaptam magam, hogy néha kikívánkozik belőlem egy -egy olyan mondat, hogy "ma drágám kivel futottál össze, aki le akart veled feküdni?", vagy ha nézi a FB-ot, legszívesebben oda szólnék, hogy "most épp melyik nőn nosztalgiázol?" De benyelem, és ettől olyan feszültség van bennem néha, hogy legszívesebben azt mondanám, hogy hagyjon békén, nincs kedvem beszélgetni. Tudom, hogy én is hibás vagyok, nem így kéne felfogni, hiszen velem van, engem szeret, mégis akkor, mikor sokat mesélt olyan érzés alakult ki bennem, mintha én csak a haverja lennék, akivel megosztja a csajos sztorikat, és sajnálkozzunk együtt, hogy nem jött össze velük. Mikor kimentünk utoljára szórakozni, már nem bírtam cérnával, mert láttam, hogy a táncoló tömeget bámulja, és oda szóltam neki, hogy "melyiket fogjuk ma megpróbálni felszedni?" Fel volt háborodva, hogy én ok nélkül vádolom, és hogy ő már hetek óta meg sem említett senkit... Ki akarok ebből keveredni, mert szeretem, és tudom, hogy ő is nagyon szeret. Csak ezek a buta gondolatok, nagyon nehezen tudom elengedni őket. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, szívesen olvasnék róla. Köszönöm!
2013. szept. 2. 22:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szép napot kívánok mindenkinek.
2013. szept. 3. 09:31
 12/13 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Az én megoldásomon ami valóban megoldott már egy ilyen helyzetet azon mi nem jó?:) mert érdekes módon arra nem válaszoltál:)
2013. szept. 3. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:
A férfi a behatoló egy férfi-nő kapcsolatban, mondhatjuk durván, hogy a férfi szeret vadászni. Ez teljesen normális, "hódít és szórja a magokat". Az ilyen gyönyörűséges vadászatairól pedig szeret ódákat zengeni, ország-világ (barátnő) előtt megosztani. Szerintem telejesen rendben van, és nem egyedi eset a párod. Egyszerűen el kell fogadnunk, hogy a férfiak másként működnek mint mi nők, és hogy nem akarnak minket ezzel megbántani. Te is mondtad, hogy amióta beszéltetek erről azóta miattad visszafogja magát. Látod, megértette, hogy mi a szitu és érted még erre is képes. Téged szeret, veled van, had mesélje ki magából a sztorijait, ha az neki jól esik. Te pedig büszke lehetsz a párodra, hogy férfias, jól szerepelt annak idején a csajok körében, most pedig csak Téged szeret.
2013. szept. 3. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!