Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon utálom az apámat. Ugye...

Niko1191 kérdése:

Nagyon utálom az apámat. Ugye jogosan? Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Tehát,15 éve megszülettem.És hát,15 év alatt sosem ült le velem beszélgetni,inkább 12 éves koromba elkezdett utánnam nyomozni,13 évesen volt a legelső fium.Tudjátok,kis gyerek szerelem,az az első látásra szerelem :) És volt egy kép,ahol megölelt.És apám ebbe is belekötött,letöltette a telefonjára,és rendesen ordibált velem hogy miért van egy kép ahol ölelkezek valakivel.13 évesen,azzal a fiuval még csókolózni sem csókolóztunk,sima arcra/szájra puszi.Akkor életembe először elég csúnyán megvert,és megtiltotta hogy azzal a fiúval legyek.Persze én,vele maradtam,és mai napig vele vagyok.14-dik születés napomon,beállított ujjab képekkel,és azon az egyiken csókolóztam a fiuval,az volt az első csókunk.Akkor anyám otthon volt,és összeveszett apám meg anyám,úgy hogy egyméásnak borultak eléggé csúnyán,ellökte apám anyámat,utánna én áltam anyám elé mert anyunak vérzett az orra,elé áltam hogy engem verjen meg.Énis kaptam elég csúnyán.Aztán kezdett elcsitulni szép lassan ez az egész.Majd most nemrégiben körübelül 2 hete egy olyan kép volt rórunk,ahol az arcomra adott a fiu puszit.Rendesen az egész ház zengett attol hogy anyám meg apám ordibáltak.Ugyanugy egymásnak ugrottak de rá orditottam apámra hogyha megüti anyámat,akkor mostmár én megyek a rendőrségre.Rendesen terrorizál apám,de sajnos nélküle meg nem élünk meg,anyum havi 85.000-ből.mert a rezsi egésze csupány 60.000 kb.maradék 25.000 nemlehet elélni kaját venni meg tusfürdőt ezeket...És apám,6 éves koromtol egészen 11 éves koromig ugymond molesztált,nemtudtam mit tenni,csak tűrtem mert rettegtem tölle.Soha nem feküdt le velem,inkább állandóan a nemi szervem piszkálta.Anyámnak elmondtam 13 éves koromba,de nem hitte el mert ideges voltam apámra és úgy csúszott ki a számon.Már úgy hogy leírtam ezt mindd,már úgy sírok,és tehetetlen vagyok.Kérlek segítsetek,mit tegyünk anyámmal,ha félünk apámmal,és nélküle meg nem tudnánk élni.Segítsetek kérlekszépen :(

2013. aug. 31. 14:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azon a szamon megtudunk sok dolgot?
2013. aug. 31. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
mindig képeket lát rólad, még ilyet...
2013. aug. 31. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan utálod, sőt, szerintem jobb is, hogy így ki tudod mondani, sokan ilyenkor leöntik cukormázzal az egészet, az szerintem sokkal rosszabb, mint amikor valaki így ki tudja mondani. A képek meg nem bűnök, mégcsak nem is szégyen, semmi erkölcstelen nincs bennük. (A szerelem hozhat veszélyeket, de ez nem erkölcsi kérdés.) Nem kell szégyellned Magad. Sajnos a gyerekek olyan dolgok miatt is szégyellni tudják magukat, amik igaziból felnőttszemmel nézve egyáltalán nem szégyenletesek.

Anyukáddal is baj lehet, ha nem segít, ez nem természetes. Ezek a verések, molesztálások, terrorok komoly bűncselekmények, ha anyukád nem segít akkor zavarodott lelkű lehet ő is. Érdemes lenne igazi felnőttekkel beszélned, főleg olyanokkal, akik éppen erre lettek kiképezve, hogy segítsenek ilyen helyzetekben. Névtelenül is lehet egyes segítő telefonszámokat hívni:

[link]

[link]

A megélhetés dolgában lehet hogy tudnátok valami segítséget kapni az önkormányzattól.

Persze rossz a szegénység, de a terror általában még rosszabb, sajnos sokszor csak utólag látszik hogy mennyi erőt ki tud venni az emberből.

2013. aug. 31. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:

A telefonszámokat névtelenül is hívhatod, ők csak segítségadásra, tanácsadásra vannak, semmit nem tesznek amit Te nem akarnál, nem tukmálnak Rád semmit az akaratod ellenére.

A gyámhatósághoz is bemehetsz bármikor, ma már nem úgy van hogy csak úgy viszik az embert. A Te akaratodat is meghallgatják, és mindent komoly tárgyalások előznek meg.

Anyukádat nem Neked kell megvédened, ő ebben kaphat segítséget a hatóságoktól, önkormányzattól. Te sebezhetőbb vagy nála, Neked kellene mihamarabb segítséget kapnod, akár a gyámhatóságtól, vagy legalább akár csak névtelenül valami eligazító tanácsot egy hozzáértő felnőttől.

2013. aug. 31. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Jogosan utálod, de azért ne légy már ilyen szerencsétlen, hogy fotókat csináltok, ráadásul kiteszitek mondjuk a facebook-ra, vagy apád számára elérhető helyre, mikor tudod mi lesz belőle.
2013. aug. 31. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Ismertem egy hasonló szörnyet. Amikor megtudtam miket csinál a 4 fal között az első adandó alkalommal megmutattam milyen amikor összezárnak egy szörnnyel. Kapott egy kisebb anatómia órát.

Azóta nem emelt kezet egyik családtagjára sem.

2013. aug. 31. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:

85 ezer Ft-ból anyukád maga meg tud élni, legrosszabb estben szegényen, de meg tud, Te pedig kaphatsz segítséget a gyámhatóságtól úgy hogy anyukádat mindennap láthasd. És ez még csak a legrosszabb eset, valószínűleg lesz ennél jobb megoldás is, a gyámhatóság nem arra fog utazni hogy Nektek rossz legyen, hanem arra, hogy lehetőleg a legjobb megoldást lehessen megtalálni. Szóval a terrornál minden jobb.

Ha meg anyukád nem akar külön kerülni a férfitól, akkor Te akkor is külön kerülhetsz tőlük a gyámhatóság segítségével. Ez után meg egy új helyzet lenne, lehet, hogy anyukád ennek láttán már hajlandó lenne különmenni a férfitól, és akkor Te visszamehetnél haza biztonságban.

Igazából ezt az egészet át kellene beszélni, Te mindenképp kaphatsz segítséget, Neked megélhetés, ellátás jár 18 éves korodig mindenképp, akár az államtól. Anyukádnak meg, hatóságok segítségével, meg kell találnia a módját, hogy véget vessen a terrornak. Ő felnőtt ember, szerintem nem szabad Neked féltened őt, mert egy felnőtt mindig tud dönteni, de Te meg ki vagy téve a szülők érzelmi viharainak.

2013. aug. 31. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Anyukád inkább NEM AKART hinni neked, mert ha hisz, akkor lépnie kell és cselekednie. Ettől meg fél, és kényelmesebb a struccpolitika.
2013. aug. 31. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!