Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak a rokonaim a...

Miért piszkálnak a rokonaim a stílusom miatt?

Figyelt kérdés

Koromhoz képest alacsony vagyok, vékony de nem csontos, nagyon fehér a bőröm, szőke/szőkésbarna a hajam de még jobban kiszőkítettem és oldalt borotvált. Nagyon sok barátom van de vannak "ellenségeim" is és szeretek bulizni, folyton pörgök vagy csinálok valamit. Kedves vagyok és mindig nevetek valamin amúgy :D Nem vagyok olyan, hogy ájulásig iszom magam de hamar megérzem ha ittam, a cigire is rászoktam (eddig napi 10 szál) és sajnos sokat káromkodok. Nem szeretem ha nem nekem van igazam vagy megmondják, hogy mit csináljak. Kimondom ha valami nem jó nekem. Nem tetszem (főleg az 50 feletti) rokonaimnak már csak a külsőm miatt sem. Kiskoromban mindig mondogatták, hogy milyen kis cuki vagyok. Annyira amúgy nem érdekel, hogy ki mit gondol csak idegesít hogy mindig van valami hülye beszólásuk. Amúgy pletykálni is szoktak rólam. Miért jó ez?

16/L

2013. aug. 28. 18:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
Talán azt nem díjazzák,hogy vadóc és különc vagy.Tehát a megnyilvánulásaiddal lehet bajuk.Ha kicsit kevésbé lennél vad és nyers,talán ők is jobban kedvelnének.
2013. aug. 28. 19:06
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Ne csodálkozz. Minden jó ízlésű ember kifogásolná, ha egy tini lány iszik, állandóan bulizik, káromkodik és oldalt borotvált hajjal járkál, és még a modora is sok kívánni valót hagy maga után.
2013. aug. 28. 19:07
 13/30 A kérdező kommentje:
Jó, hát ne erőltessenek rám olyat amit nem szeretek meg ne pofázzanak rólam a hátam mögött ha meg a szemembe mondják akkor nem fogom hagyni magam. Vannak olyan pasi ismerőseim akik nem igazán bírnak de a szüleimet igen és mindig beszólnak valamit én meg vissza. Egyébként tudok tisztelni is másokat. Nem iszok sokat csak ritkán ha nagy társasággal megyek ki.
2013. aug. 28. 19:13
 14/30 anonim ***** válasza:
70%

"hát ne erőltessenek rám olyat amit nem szeretek"

Például?

2013. aug. 28. 19:16
 15/30 anonim ***** válasza:
39%
Hát pedig amíg a szüleid és rokonaid tartanak el, addig visszavehetnél ebből az arcból, főleg azért is, mert 18 év alatt vagy. Máshogy is ki lehet élni a fiatalságot. Nem a rokonaidnak kell változniuk, hanem neked, de ez REMÉLHETŐLEG bekövetkezik majd, mint a többi tinivel, mert valószínűleg te is csak egy átlagos menőnek tartom magamat és ki ha én nem 16 éves gyerek vagy.
2013. aug. 28. 19:25
 16/30 A kérdező kommentje:

Jaj amúgy aranyosak vagytok, köszi :D

Hát pl hogyha suliban vagy egy táborban nem akarok részt venni mondjuk egy veresenyen akkor ne kényszerítsenek rá, általános iskolában kötelező volt úszni pedig nem akartam. Meg nekem ne mondjanak olyat, hogy márpedig megcsinálod ha akarod ha nem. A szüleimtől muszáj eltűrni de nekik meg is csinàlom. Másnak nem szívesen vagy sehogy.

2013. aug. 28. 19:27
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam menőnek csak szeretem a jó dolgokat.
2013. aug. 28. 19:28
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez vicces. Az a bajuk veled, hogy 16 éves lány létedre iszol, dohányzol és káromkodsz. Kimondod ha valami nem tetszik, ezzel nincs baj, de lehet, hogy ezt olyan stílusban teszed ami a felnőtteknek nem tetszik. Ne lepődj meg ha nem tetszel nekik, ezt csak is te váltod ki belőlük a viselkedéseddel. Egy 16 éves lány mi a francért iszik és dohányzik? Ha 30 éves korodban is ezt fogod csinálni akkor lehet, hogy párod sem lesz. Én 17 éves lány vagyok 10 éves korom óta versenyszerűen sportolok, én nem iszom, nem dohányzom és nem káromkodom, és nem voltam még egyszer sem bulizni. Engem így neveltek és én is teljesen elítélem az olyanokat, mint te. Inkább tanulj és járj el sportolni. És meg mielőtt azt mondanád papucs vagyok elmondom neked, hogy van társasági életem csak én megválogatom a társaságomat.
2013. aug. 28. 19:31
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó: úgysem érti meg a kérdező. Túl éretlen.
2013. aug. 28. 19:32
 20/30 A kérdező kommentje:
Mért ne érteném meg? Én is sportolok csapatban (kézi) meg régebben verseny szinten futottam. Attól, hogy ilyenek vagyunk normális társaság vagyunk és bármikor számíthatunk egymásra.
2013. aug. 28. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!