Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki letudná nekem írni...

Valaki letudná nekem írni hogy mi tartozik manapság a 10-15 éves tini lányok érdeklődési körébe?

Figyelt kérdés
Főleg azokhoz szól a kérdés, akiknek a közeli rokonságában vagy családjában van ilyen korú gyermek, vagy esetleg ő maga is ilyen korú. A válaszokat előre is köszönöm.

2013. aug. 28. 18:30
1 2 3 4
 31/37 bakur12 ***** válasza:
Latjatok nem minden kiscsaj olyan, en mondtam.:D Meg egyforman is gondolkozunk. Hany eves vagy #30-as? Mondjuk az oroszt nem komalom annyira, de az a legkevesebb. Hany evet kell varjak, hogy 18 legy?:D
2013. aug. 28. 21:56
 32/37 anonim ***** válasza:

*Nem, személyesen nem ismerem, csak egyszer láttam fényképen és őszintén szólva nem is érdekel.

Kívánom, hogy a gyerek apja olvassa ezt a bejegyzésedet, és úgy vágjon ki, ahogy megérdemled.

2013. aug. 28. 21:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Akár 10, akár 15 éves, ebben a korban már kezdi édekelni a külseje, a megjelenés, kezd kialakulni a stílusa, kezd nőiesedni. Vegyél neki egy fiatalosabb, energikus parfümöt (ne a legolcsóbb Mexx-et vagy Pink Sugar-t). Ha az apja befolyásos, és neki szeretnél imponálni, lehetőleg egy drágábbat válassz. Calvin Klein, Gucci, Armani, ilyesmik. Szerintem ezzel csak akkor lehet mellélőni, ha nem tetszik a lánynak az illat, de akkor meg majd elhasználja az anyuci. Apuci viszont látni fogja az igyekezeted.
2013. aug. 28. 22:18
 34/37 anonim ***** válasza:

Szerintem meg vegyél valamit a szobájába, valami díszt. Azzal talán kevésbé tudsz mellé lőni, és talán kevésbé korfüggő is.

Nem tudom a láva lámpa menyire lefutott már, vagy még mindig "menő", vagy pl. sólámpa, vagy pl. digitális képkeretet az asztalára, vagy valami hasonlót. Ezek jók a 10 évesnek is és a 15 évesnek is.

Mert a parfüm mondjuk elég jó ötlet, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy még csak 10-11 éves.

2013. aug. 28. 22:25
 35/37 anonim ***** válasza:

Parfümöt ne vegyél, mert az illat-ízlés nagyon egyedi.

Anyway, szerintem ne vegyél neki semmit azért, hogy bevágódj a befolyásos apukánál, mert ezzel pont az ellenkezőjét is elérheted: ha melléfogsz az ajándékkal (amire jó esélyed van), akkor a kislány és az apja is arra fognak gondolni, hogy micsoda gáz ötlet volt, hogy vettél neki egy ilyet (amit vettél). Ne tedd.

2013. aug. 28. 22:43
 36/37 anonim ***** válasza:
52%
Disco, dugás, szüzesség elvesztése minél korábban, mert már ott tartunk, hogy ha már valaki 15 évesen szűz, már-már cikinek számít, piálás, lógás, pasizás, villogás a menő telefonnal (iphone a minimum), pénz, plázázás, fészbúk, tükörben mell kivirítás, pucsítás mini ruhákban, félmeztelen képek felrakása netre, alkalmi szex és még sorolhatnám...
2013. aug. 29. 10:29
 37/37 anonim válasza:
30as vagyok és 14
2013. aug. 29. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!