Anyukám alkoholista. Nem bírom már. (? )
És az anyukád egészsége már nem is aggaszt, igaz? A kannás bor olyan ócska, hogy szőlőt nem látott, származási helye pedig az, ahol szőlő sem terem, tehát gondolhatod, mit iszik, és mennyire káros..A lényeg, hogy be legyen fizetve minden, adjon pénzt és ezzel el van intézve?! Gratulálok.
Próbálj meg a rokonokkal beszélni, hogy segítsenek be a körzeti orvosánál, hátha sikerül rávennie az elvonóra.
Mennyi idős vagy? de végül is mindegy.
""Mekkora egy r*hadék vagyok,nem vagyok én jó anyuka." Mindig ezeket hajtogatja .. "
Mond neki: nézz rám, szükségem van rád, fel kell nőnöm, de ha iszol nem fogok tudni, és olyan életem lesz nekem is mint neked. Döntsd el, hogy akarod-e nekem a te saját életedet.
Ennyit mondj neki.Ha még ura önmagának az itallal szemben, akkor lépni fog rá. Ha nem akkor segitséget kell kérned egy másik felnőtt embertől, aki beutaltatja elvonóra.
a gyerek 8 éves kora óta nézi, hogy az anyja piál, 14 éves, jó hogy nem a világbéke kérdését kéne a nyakába vennie!!! Gyerek még, nem neki kellene a felelősségteljes felnőttet játszania...
kérdező én a helyedben kérném az intézeti elhelyezést vagy hogy apád vegyen magához - de minimum, hogy apád a te bankszámládra fizesse a gyerektartást - beszélj az osztályfőnököddel vagy az iskola gyermekvédelmi tanárával - kifejezetten kérd a titoktartást, mert a koncepció még sajnos sok tanárban nem vert gyökeret (ha nem akarod, hogy értesítse a gyermekvédelmet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!