Valaki letudná nekem írni hogy mi tartozik manapság a 10-15 éves tini lányok érdeklődési körébe?
18 Milyen kasztba tartozik a gyerek?
Erre válaszolj, és utána megkapod a kérésednek megfelelő ajándékötletet.
Múltkor láttam egy könyvet, amiben jól leírják, hogy lehet feldobni a régi ruhákat, sima pólókat, stb. Hasonló kreatív könyv biztos érdekli.
Kreatív, csecsebe készítős, dekorálós könyvekkel szerintem nem fogsz mellé.
Jó lenne tudni, mi felkapott a suliban, osztályban, barátok közt, stb. Ebben a korban fontos, hogy neki is legyen az a "valami": festhető táska, bizsu, egyforma póló, meg ilyenek.
Ilyen korú kamasz gyerekek már elég határozott egyéniségek, nagyon nehéz csupán a kora alapján tippet adni. Az egyiket ez érdekli, a másikat az. Nagyon nehéz eltalálni így, ismeretlenül.
Van, aki nagyon örül olyan csecsebecsének, kiegészítőnek, ami illik a szobájába.
Ha tartós dolgot veszel, gondolj arra, hogy hetek-hónapok kérdése, hogy valami "dedós" legyen, és már ne érdekelje.
Egy tíz éves biztos örülne egy emlékkönyvnek, főleg ha te már rajzolsz is bele. Egy tizenkét éves nem biztos, egy tizenöt éves körberöhög.
Egy tizenöt évest már érdekel a smink, biztos örülne egy erről szóló könyvnek, de egy tíz éves számára korai.
28 Tehát ha jól értem mi lennénk pedofilok azért mert nagy százalékban. Tisztelet a kevés kivételnek ilyenek a tapasztalataink !
Hát bocs, ha meg jó példát akarsz mutatni megapprobálod ugyan de szinte biztos h kudarcot vallasz.
És most nem kötekedni akarok tapasztalat.
Sajnos a média beléjük verte h az a menő lány/fiú aki ilyen és ilyen...
Trendi cuccok, menő autó, drága mobil, szex pia meg h buli az élet.
Mindez annak az eredménye h 1 lazábban vannak nevelve 2 nézik ezt a sok agybútűtó show-t tv-be.
Erről leveszik a mintát h áááááhhhhháááá Ezt és Ezt lehet mert ez a menő és ez végig ver az összesen.
Nem a levegőbe beszélek ismerőseim között között van olyan aki 18 és most terhest a 3. gyerekével ja és nem C betűs.
Meg olyan is van akinek 16 évesen már volt abortusza, meg nemi beteg volt.
Az ilyesmit nem ma kezdik, hanem ez a kortársak és a média hatása.
És ez ellen sajnos te sem tehetsz semmit.
Ha nincs igazam nyugodtan írjátok le a tapasztalatokat, de én ezt látom.
De tényleg bocs ha sértő.
Azért örülnék ha nem általánosítanának, mert nem minden tini lány ilyen! Az én érdeklődési köröm Pl.: nyelvek tanulása (orosz, német, angol), más országok kultúrái, olvasás, rajzolás, festés stb. És én is szeretem a ruhákat (mondjuk ki nem?), de csak akkor veszek ha a helyzetünk engedi! És az is igaz hogy vannak olyanok mint amiket az előzők írtak, de nem mindenki ilyen!
A kérdésre válaszolva pedig ha tényleg gazdag féle, akkor valószínűleg mindene megvan. Esetleg hívd meg őket vacsira , ebédre vagy valamilyen helyre. És ahogy azt más is írta talán parfüm, smink ha festi magát, de csak ízléseset (vagy valami olyan bizsu amin nem látszik) Mást én se nagyon tudok ajánlani. Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!