6 év együttlét után fizetnéd az útiköltéget a vőlegényednek?
El kell jutnom a megyeszékhelyre, a benzinköltség kb 4000 Ft-ba kerül addig. Több dolgot kellene elintéznem, plusz valamit elszállítanom és másvalamit hazahoznom, ráadásul mindezt hétvégén, amikor ritka a buszjárat, ezért megkértem a vőlegényem, hogy lenne olyan kedves, hogy elvigyen? Az útiköltségbe 2000 Ft tudok pótolni, ugyanis annyiba kerül a buszjárat is és sajnos jelenleg nincs munkahelyem, le vagyok égve és nagy kiadások előtt állok (aminek előreláthatóan felét sem tudom fedezni). Ő dolgozik, van félretett pénze is (nem élünk együtt).
A kérésre az volt a reakciója, hogy neki nincs útja oda, ő nem fog 2000 Ft benzinpénzt fizetni csak azért, hogy nekem kényelmesebb legyen. Ha fizetem teljes összeget szívesen elvisz, de ő nem ad ki ennyit csak úgy, ha nincs ott tennivalója.
Megharagudtam. Ti hogy reagáltatok volna?
A 20-nak van a legnagyszerűbb ötlete! Zseniális, tetszik, meg is érdemelné a párod!
Amúgy a párod nem spórolós, hanem sz@rrágó!
ezt egy barát, vagy egy idegen, egy szomszéd is megtenné, ha megkérném!
Nem akarok vitát, szépen, ész érvekkel szeretném elmagyarázni neki, hogy miért gonosz dolog, amit tett, mert valószínűleg ő ezt nem látja át. Sporlós családban nőtt fel, szóval azt a látókört vitte magával felnőttkorába is. Nem hibáztatom ezért, viszont az már az ő hibája, ha nem sikerült ezt levetkőznie az évek alatt...
Segítsetek, hogyan lehet ezt szépen, ész ÉRVEKKEL elmagyarázni?
Huh, örülök, hogy te viccesen fogod fel. Én sírnék. Van egy bnőm, pasija dettó ez! De neki jó (állítása szerint), de mindig irigyli, hogy mi megyünk ide-oda (koncert, színház, nem drága dolgok). Meg kb le lettem ribizve, mert kaptam egy nyakláncot a barátomtól szülinapomra, hogy neki ilyen nem kell, őt így is szeretik!
Ajándékokat szoktál kapni?
Vacsora? Mozi? Színház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!