Pedofil áldozata lett a lányom?
Veszélyben a gyermekem! Segítsetek!
Pár napja tudtam meg, hogy a 16 éves kamasz lányom nagy bajban van. Interneten csábította el egy 20 évvel idősebb férfi. Eleinte kedves szavakkal magához édesgette, majd hónapok múltán előjött a durva, pedofil énje. Képeket kezdett küldözgetni neki, kezdetben csak lenge öltözetben, majd meztelenül, illetve a hímtagjáról. Az írásai egyre perverzebbé, közönségesebbé váltak. Azt is megtudtam, hogy hetente többször telefonban ki is elégítette magát. Személyes találkozásra szerencsére nem került sor.
Időközben vége szakadt a „kapcsolatnak”, mert kiderült, hogy a férfinak felesége van. Mégis rettegek, hogy esetleg újra felveszi a kapcsolatot a lányommal.
Iszonyatos dühöt érzek ez iránt a szörnyeteg iránt, és magamat okolom, amiért mindez a hátam mögött történt, és ilyen későn szereztem róla tudomást.
Ti a helyemben mit tennétek? Hogyan óvhatnám meg a gyerekemet?
És miért jelentenéd fel?
Zaklatásért lehetne feljelenteni, ha a telefonon hívogatja, és nem hagyja abba. De ugye már abbahagyta.
Egyéb helyről a neten meg le lehet tiltani.
Viszont a lányod sem nagyon igyekezett, ha hónapokig tartott a dolog. Inkább vele beszélgess el.
"Azt is megtudtam, hogy hetente többször telefonban ki is elégítette magát."
Nekem erről csak ez jut eszembe:
A kis nyuszi zokog az erdőben. Arra megy a medve és megkérdezi:
- Miért sírsz, kisnyúl?
- Mert megerőszakoltak.
- Hol?
- A folyóparton.
- Mikor?
- Tegnapelőtt... meg tegnap. - pityereg a nyúl. - És most megint odamegyek...
- De miért? Hisz megint megerőszakolnak!
- Hát pont azért!
- Akkor meg miért sírsz?
- Mert naponta csak egyszer mehetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!