Ti hogyan töltitek az évfordulótokat?
Nekünk novemberben van.
Tavaly Bécsben voltunk... 20e ből volt meg a szállás és az utazás kettőnknek..jól kifogtuk..(3 nap, 2 éjjel)
Előtte vacsizni voltunk a Trófea grillben.
Előtte nagyon meg voltunk szorulva, itthon főztem vacsit, szép ruhban vártam, kedvenc desszertjét csináltam, 1 üveg bor és gyertyafény kíséretében vártam,,mivel este 9-re ért haza munkából...
Előtte nem emlékszem..
Idén igaz 1 hónappal korábban ünneplünk (esküvőnk lesz )
Nekünk is téli van,januári elég hagyományos módon,vacsi étteremben aztán mozi,majd hazaérünk és pezsizünk gyertyákat gyújtunk,vagy ha alkoholt nem akarunk forró csokizunk és csak egymással foglalkozunk,se gép se tv.
Nekünk így megfelel,előtte van karácsony meg szilveszter így eleget ünneplünk akkor :)
Mi csak a járási évfordulónkat ünnepeljük, az eljegyzésit vagy a házasságit nem. Az volt a legemlékezetesebb pillanat, amikor megkérdezte, lennék-e a barátnője...
Legutóbb vettem egy harisnyatartós szexi csipkeruhát, ő pedig nekem egy csokor rózsát. Fantasztikus este volt:)
Májusban van egyébként.
Nekünk ősszel lesz az első. Nem tudom, hogy milyen idő lesz akkor, lehet, hogy nagyon szép, mint amikor először találkoztunk, lehet, hogy hideg, esős, de mindegy is. Nem készülünk valami nagyszabású dologgal, annyi elég, hogy elmegyünk oda, ahol az első randink volt (úgyse voltunk ott azóta egyszer sem, pedig nagyon jó kis hely), meg előtte/utána elmegyünk valahova vacsorázni - nem kell puccos helyre gondolni -, aztán meglátjuk, ha szép idő lesz, akkor csavargunk a belvárosban. Oké, nálunk ez programnak számít, elég keveset mozdulunk ki :) A párom otthonülős, a haverjaival sörözni is én zavarom el :D Én el szoktam járni ugyan, de a barátnőimmel főleg, és azt sem nagyon gyakran azért. Szóval nálunk ez üdítő változatosság lesz :D
Amúgy nekem régi vágyam, hogy egyszer kimenjünk az erdőbe kettesben sátrazni, szerintem nagyon izgi lenne egy éjszakát ott tölteni együtt. De ez nyáron jó, amikor hűvösebb van, akkor már nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!