Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van ráció az...

Szerintetek van ráció az elméletemben?

Figyelt kérdés

Régen,szüleink,nagyszüleink elég korán házasodtak,16-18 évesen,aztán már jöttek is a gyerekek stb. Akkoriban nem volt annyi lehetősége az embernek kiélni magát,kipróbálni több mindent,ezért én azt látom,hogy a mai házasságok sorra mennek tönkre,megcsalás,válás,stb.(45-50 éves korosztály)

Viszont ha körül nézek a mai fiatalságban,manapság a fiatalok korán kezdik a bulizást,szexuális életet,pasizást,csajozást,így később inkább vágynak a tartós kapcsolatra.Nem hiába van az a mondás hogy kurv.ból lesz a legjobb feleség.

Szerintetek lehet az elméletemben igazság,hogy a mostani fiatal korosztály (15-25) tartósabb,jobb házassága lesz mint a szüleinké volt?

19/L

2013. aug. 23. 09:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem abban igenis van ráció, hogy manapság jobb esetben már tapasztaltabban kötnek házasságot az emberek. Tehát ha mondjuk 28 évesen, akkor már dolgoztak pár évet, van némi emberismeretük, tisztában vannak magukkal és a céljaikkal. Így azért kisebb az esély arra, hogy az ember melléfogjon, minthogy 0 élettapasztalattal 18 évesen megházasodni és lebabázni. Persze ez sem 100%-os garancia semmire, de szerintem sokkal jobb
2013. aug. 23. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

Még ha lesz is boldognak induló házasság, mindig lesz k.urva, aki belepiszkál:(

Tapasztalat....

2013. aug. 23. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség.

Egy házasság tartósságát számtalan tényező befolyásolja,de az pont nem,ki hány ágyban fordult meg azelőtt.Ugyanis lehet,hogy ez szexuális értelemben tapasztaltabbá teszi,vagy hogy mai értelemben úgymond kiéli magát.Viszont ez semmire nem garancia.

2013. aug. 23. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ráció. Semmi köze ehhez.

Most azért válnak a nők, mert nem bírják a hülye férjeiket. Az egyik lusta, a másik hűtlen, a harmadik önző. Nos régebben is ilyen köcsögökkel kellett a nőknek együttélni (kivéve néhány rendes férjet) csak sajnos nem tehették meg a válást. Ma szerencsére van válás!

2013. aug. 23. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!