Hogy lehet úgy élni, hogy hazudni kell mindenkinek körülöttem?
Nem lehet így élni hosszútávon. Előbb vagy utóbb belegabalyodsz és belebuksz.
Én egy egyszerű és szimpla hazugságot vállaltam az elmúlt évekre, hogy egy ismerősömnek jobb legyen. Eltitkoltuk a kapcsolatunkat a párommal. De már ez is túl sok lett önmagában. Vannak akik sejtik a dolgot, próbáljuk falazgatni... Viszont vannak emberek, akikben bízunk, és őket különösen bonyodalmas beavatni. De muszáj, mert kell a lelki támogatás tőlük, kellenek a valódi barátságok. Közben viszont nagyon veszélyes, hogy valamelyikük elszólja magát. Szerencsére ennek egy hónap múlva vége lesz, és örülök, ha kihúzzuk.
De ha mégsem buksz bele, akkor mi lesz, tegyük fel, ha gyereked lesz? Ő látni fogja az igazságot, vagy legalább részben tudomást szerez róla, mert ha veled él a gyereked, így is, úgyis kiszagol valamit. Közösségben, a család többi része előtt viszont hazudnia kell, ezt pedig hatalmas stresszként élné meg...
nem ertem sajat magad vallaltad a munkat es valasztottad a hazugsagot es a partneredet.
Mindenki a maga eleteert felelos es mindennek van kovetkezmenye.
Felnotte vaals egyik lepcsoje vallani azt amit csinalunk es vallalni a kovetkezmenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!