Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen család az ilyen?

Milyen család az ilyen?

Figyelt kérdés

Anyám sohasem főz,utálja a házimunkát,sohasem takarít mindig rám vár mindent, soha semmire nem ad pénzt pedig nem vagyunk szegények.

Apám nem bír engemet,azt mondta ellenszenves vagyok neki, valamint kétszínű, otthon teljesen máshogy viselkedik velem mint kint.

Zsebpénz nuku, valamint állandóan azt mondogatja, hogy miért pont én vagyok az ő gyereke,természetesen mindenért engem hibázatat,nekem soahsem lehet igazam, az ő szava meg szentírás.A családdal sohase megyünk nyaralni(talán jobb is).Nem értem miért ilyenek velem, pedig nem szolgáltam rá.Nincs semmilyen káros szenvedélyem, jól tanulok, sose beszélek vissza, és mégis ilyenek velem amióta megszülettem.

2008. jún. 30. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

AZ én anyàm is ilyen volt,apu mondjuk nem,de ö koràn meghalt.sokszor reggelire lopnom kellett a pénztàrcàbol 10 vagy 20 forintot.ruhàt ritkàn a szomszéd adott ràm,ha màr làtta hogy a cipöm szakadt le a làbamrol,osztàlykiràndulàson soha sem vehettem részt,verés az mindennapos volt,mindig én voltam a feketebàràny.14 évesen tovàbbtanultam(természetesen kollégium ahol soha nem voltak a csekkeim befizetve(szégyen de a tanulok gyüjtést szerveztek nekem)aztàn a hétvégék is kibirhatatlanok lettek igy elszöktem.elsö utam az intézet volt.nagyon szerettem ott élni(nem olyan mint azt kivülröl leirjàk!!!!!!!!!!!!!¨

18 éves voltam anyàm felkeresett,de becsapott,csak pénzt akart.ma màr külföldön élek,boldogan,és a csalàdomat is elfelejtettem!!!!¨

amit ajànlok:menj gyermekvédelmishez a körzetedben,és harcold ki hogy elkerülhess,ha sulyos az eset.ha nem sulyos akkor vàlassz kolit(olyan nincs hogy nem lesz fizetve(az iskola segit,csak öszintének kell legyél(rolam egy cikk jelent meg néhàny éve,hogy 14 évesen bàtor voltam és tudtam mi a teendö.sokan fogtak akkor az utcàn velem kezet.nem te vagy egyedül ezzel,de ha vàltoztatni akarsz,akkor ne félj és menj egy gyermekotthonba,vagy koliba!!!!!!!külföld nem jo ötlet,ha fiatalkoru vagy........mert sok a csàbitàs a rosszra.ha gondolod segithetek neked(tapasztalt vagyok)

tudom min mész keresztül

2008. jún. 30. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Én mit tehetek annak érdekében, hopgy ne vegyem magamra, hogy ez enm az én hibám?"

Javaslom, hogy olvasd el Susan Forward: Mérgező szülők c. könyvét. Sokat segíthet abban, hogy ne magadat okold azért, amiről egyáltalán NEM TE TEHETSZ!

Küzdj azért, hogy felvegyenek az egyetemre, és minél előbb saját életedet tudd élni.

2008. jún. 30. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokan írták már előttem, hogy próbálj meg érettségi után megpattanni valahova! A legjobb megoldás kétség kívül egy nagyon messzi egyetem, ahová kis szerencsével kapsz kolit (kb. 8-10000 forint havonta, diákhitelből megvan), vagy ha nem vesznek fel, keress munkahelyet külföldön, vagy az ország másik végében!

Addig pedig én a helyedben egyszerűen rákérdeznék, mi nem tetszik nekik bennem. A szüleid ugyanis, amikor vállalták, hogy életet adnak neked, vállalták azt is, hogy testileg és lelkileg egészséges embert nevelnek belőled. Ha minden úgy van, ahogy írod, ők nagyon nincsenek tisztában azzal az egyszerű ténnyel, hogy te nem kérted az életet, te nem akartál megszületni, és jó lenne, ha a saját hülyeségükért nem téged hibáztatnának! Végső esetben, ha nagyon rossz a helyzet, esetleg elkötözhetnél addig is egy rokonodhoz, nagyszülődhöz, akivel jóban vagy. Hátha ez segít valamit...

2008. júl. 1. 08:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az ami nagyon ki tud akasztani!!!!!Ez semmiképpen sem család,mert az szeretetről és összetartásról szól.Bizonyára ők ketten nagyon egyetértenek.Remélhetőleg vannak barátnőid,akikkel meg tudod osztani a problémáidat,ez segít abban hogy ne magadat rágd emiatt,és nehogy kikészülj.Az biztos hogy ott kell majd hagynod őket ha boldog akarsz lenni.De a menekülés miatt se ugorj bele rossz dolgokba.
2008. júl. 1. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, hogy milyen szülők vannak!!! Ezek nem is szülők! Kitartást kívánok neked, remélem sikerül egyetemre menned!
2008. júl. 1. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Én szerintem pont azért ilyenek mert egy jólkovácsolt kisangyal vagy..Mutasd meg nekik milyen amikor te bántod meg őket vagy egypár napra tűnj el otthonról meg bulizz vigyél fel magadhoz pasikat csajokat haverokat,és kelsd fel magadra a szüleid figyelmét , talán akkor felfigyelnek rád ésészreveszik hogy szenvedsz. Ha meg ez sem segít akkor meg szívtelenek, és csak véletlen lettél.Esetleg még lehet hogy azért nem szeret apud mert tudja /nemrég jött rá hogy te nem az ő gyereke vagy , anyud megcsalta és te onnan lettél.nem is tudom de gondolkozz el ezeken a dolgokon.
2008. júl. 2. 15:53
 17/17 Szőkecsaj válasza:
Őszinténn szólva nagyon sajnállak hogy így kell leélned gyermekkorod.:( Apukádnak hatalas gondok lehetnek odabennt ha ilyeneket mond róllad mikor leírásod szeritn egy tündéri gyermek lehetsz. Próbálj meg ennek ellenére türelmesnek lenni velük és beszélgetnni. Tudom de nehéz .Hátha jobb jövő vár rád:(
2011. ápr. 26. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!