Milyen család az ilyen?
Anyám sohasem főz,utálja a házimunkát,sohasem takarít mindig rám vár mindent, soha semmire nem ad pénzt pedig nem vagyunk szegények.
Apám nem bír engemet,azt mondta ellenszenves vagyok neki, valamint kétszínű, otthon teljesen máshogy viselkedik velem mint kint.
Zsebpénz nuku, valamint állandóan azt mondogatja, hogy miért pont én vagyok az ő gyereke,természetesen mindenért engem hibázatat,nekem soahsem lehet igazam, az ő szava meg szentírás.A családdal sohase megyünk nyaralni(talán jobb is).Nem értem miért ilyenek velem, pedig nem szolgáltam rá.Nincs semmilyen káros szenvedélyem, jól tanulok, sose beszélek vissza, és mégis ilyenek velem amióta megszülettem.
Hú elég brutál ebben élni.
Sajnos azt látom kilábalásnak, hogy szeded a sátofád amint munkád lesz és egy haveroddal elpucolsz albérletbe, ha így sértegetnek a szüleid az nem lehet nagy örömödre.
Apádnak mondd, hogy örüljön,hogy nem én vagyok a gyereke, mert rég megmondtam volna a magamét, de addig amíg ott laksz nem sokat tehetsz..én nem felbújtani akarlak, de ha születésed óta tudatodra adják, hogy nem szeretnek..és a nagyszülők???
Én megmondanám apámnak, hogy nyilván ő nem hibázhat, mert aki nem csinál semmit csak tesped az nem is követhet el hibát..kis türelem, de úgy látom neked sem lesz diplomád..egyedül is megtudod oldani..dolgozz, albérlet, menj külföldre valami baráttal...DE EZT NEM KELL MEGFOGADNI CSAK EGY VÉLEMÉNY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!