Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen család az ilyen?

Milyen család az ilyen?

Figyelt kérdés

Anyám sohasem főz,utálja a házimunkát,sohasem takarít mindig rám vár mindent, soha semmire nem ad pénzt pedig nem vagyunk szegények.

Apám nem bír engemet,azt mondta ellenszenves vagyok neki, valamint kétszínű, otthon teljesen máshogy viselkedik velem mint kint.

Zsebpénz nuku, valamint állandóan azt mondogatja, hogy miért pont én vagyok az ő gyereke,természetesen mindenért engem hibázatat,nekem soahsem lehet igazam, az ő szava meg szentírás.A családdal sohase megyünk nyaralni(talán jobb is).Nem értem miért ilyenek velem, pedig nem szolgáltam rá.Nincs semmilyen káros szenvedélyem, jól tanulok, sose beszélek vissza, és mégis ilyenek velem amióta megszülettem.

2008. jún. 30. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, hány éves vagy, de sejtem, hogy még kiskorú. Nem sok mindent tehetsz sajnos. De egyetemet jó messze válassz. Onnan könnyebb lesz dobbantani.
2008. jún. 30. 18:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Egyetemre nem mehetek szerintem, mert az albérletet nem fogják nekem kifizetni(ők mondták).Egyedül meg nem tudok mit kezdeni.
2008. jún. 30. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg nem akartak téged a szüleid. Biztos akartak gyereket, csak rossz időben fogantál meg. Ezért hibáztatnak téged mindenért. És bármit is teszel, soha semmi nem lesz jó nekik :-(
2008. jún. 30. 18:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Én mit tehetek annak érdekében, hopgy ne vegyem magamra, hogy ez enm az én hibám?
2008. jún. 30. 18:42
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem azt mondjuk, hogy albérletbe menj, hanem egyetemre, fősulira. Ha messze választasz sulit, akkor kapsz kollégiumot. Az sokkal olcsóbb, mint az albérlet. És ha ennyire utálnak, akkor biztos nem fogják megengedni, hogy csak úgy otthon maradj. Akkor inkább már fizetnek, csak kevesebbet lássanak.
2008. jún. 30. 18:42
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Az első válaszoló vagyok. A koli ára tényleg nem vészes, felveheted a diákhitelt is, amit ha jól osztasz be, sok mindenre elég. Nagyszüleid vannak? Velük mi a helyzet?
2008. jún. 30. 18:47
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Hú elég brutál ebben élni.

Sajnos azt látom kilábalásnak, hogy szeded a sátofád amint munkád lesz és egy haveroddal elpucolsz albérletbe, ha így sértegetnek a szüleid az nem lehet nagy örömödre.

Apádnak mondd, hogy örüljön,hogy nem én vagyok a gyereke, mert rég megmondtam volna a magamét, de addig amíg ott laksz nem sokat tehetsz..én nem felbújtani akarlak, de ha születésed óta tudatodra adják, hogy nem szeretnek..és a nagyszülők???

Én megmondanám apámnak, hogy nyilván ő nem hibázhat, mert aki nem csinál semmit csak tesped az nem is követhet el hibát..kis türelem, de úgy látom neked sem lesz diplomád..egyedül is megtudod oldani..dolgozz, albérlet, menj külföldre valami baráttal...DE EZT NEM KELL MEGFOGADNI CSAK EGY VÉLEMÉNY.

2008. jún. 30. 18:53
 8/17 anonim válasza:
96%
elég undoritó ez amit nyinálnak.én épp ebbe a helyzetbe vagyok,nekem se fizették a tanulmányaim,söt semmit és elzavartak dolgozni,és most fogok hála isten elköltözni tölük.azt mondom ne foglalkoz velük bár ez nagyon nehéz tudom,én évekig magam hibáztattam de rájöttem nem vagyok hibás,hisz nem én akartam megszületni. engem se akartak csak becsuztam és ezért utálnak.Sőt nekem egyiknap azt vágták a fejemhez hogy ha elmegyek többet nem is akarnak látni,oldjam meg az életem ahogy tudom.én utálom ezért öket!!De van egy barátom az egész családja szeret!fel a fejjel!21éves lány
2008. jún. 30. 19:03
 9/17 anonim válasza:
94%
A bátyám Szegeden tanul, és Budapesten élünk. A kollégium 8000 Ft, felvette a diákhitelt, és nagyon jól ki tud jönni belőle a hónap végéig, itthoni segítség nélkül. Hajrá!
2008. jún. 30. 19:18
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
A külföldi munka is jó ötlet. Ha nincs pénzed továbbtanulásra, akkor ajánlom, szerezz egy nyelvkönyvet, vagy a neten gyakorolj vmi nyelvet, mondjuk az angolt. Azzal sokra mész, ha jól beszéled. 18 évet betöltöd, megpattansz külföldre, jól fogsz keresni, még ha kezdetben nem is álommeló lesz. Ennél a helyzetnél csak jobb lehet. És ha ott spórolsz, akkor ha hazajössz mehetsz egyetemre, vagy akár külföldön elvégezhetsz valamit. Ha távol vagy a szüleidtől, talán jobban értékelnek majd. Ki tudja, a végén még támogatni is fognak. Kitartás, nagykorúként pedig - természetesen csakis érettségi után - pattanj meg otthonról!!
2008. jún. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!