A te férjed/barátod h kezeli a hisztijeidet? Elégedett vagy vele?
mármint elégedett vagy azzal ahogy kezeli, vagy szerinted csak ront a helyzeten? Mit csinál ha ok nélkül hisztizel?
Sajnos néha(főleg, mielőtt megjön) elég érzékeny tudok lenni. Ilyenkor egy ideig tűri, majd kiakad, és közli h most itt hagy, mert nem tudok normálisan beszélni. A te barátod h kezeli? Szerintetek mi a legjobb, legeffektívebb? Nekem pl jól esne ha inkább odajönne megölelgetni, és mondaná h így is szeret de azért hagyjam abba..:D
Sajnos a reggeleim nehezen indulnak, az esetek 90%-ban ingerült vagyok, míg el nem készülök és indulok munkába. De ezt előre közöltem a párommal, hogy ilyenkor ne foglalkozzon velem, és ne vegye magára a dolgot, én ilyen vagyok. Így is tesz, és általában így el tudjuk kerülni a konfliktust. Nálam is vannak olyanok, főleg mensi előtt, hogy esetleg ingerültebb vagyok és előbb ugrok dolgokra, de a párom nem az a vitás típus, nehezen lehet felidegesíteni, így hamar lenyugszom, mivel nem találok partnert a vitára. :D Imádom ezért :)
23/N
Megértelek én is hisztis vagyok mielőtt megjön.Minden baj, visszaszólok mindenkinek, ha nem tetszik valami.Ingerlékeny vagyok.Ilyenkor párom nem szól semmit tudja hogy ez van kész vagy mondja, hogy megnyugodtál már?
Bírom az olyan nőket, akik megsem érzik a menzit és itt okoskodnak, hogy az nem kifogás.Pedig az.
Én is mindig a mensi előtt vagyok hisztis, hamarabb felkapom a vizet, semmi nem jó, ha valaki nem úgy szól vissza, ahogy én szeretném akkor jaj neki, ok nélkül képes vagyok leálni vitatkozni valakivel....
Szerencsére ezt a párom jól kezeli, ilyenkor mindig rám hadja és mikor már nem hisztizek akkor jön a kérdésével, hogy "gondolom megjött?" mert olyankor már a régi vagyok :)
Elő szokott fordulni sajnos, hogy igazságtalan vagyok, és hisztizek (ez mindig utólag esik le) - igen, menstruáció előtt legfőképp. Ő ilyenkor csendben van leginkább, vagy abszolút nyugodt hangon és kedvesen közli, hogy igazságtalan vagyok és nem tud mit reagálni az elhangzottakra. Én ilyenkor mély önsajnálatba zuhanok, hogy nem ért meg a szerelmem (max. egy-két óra), majd elmúlik a roham, és sündörögve bocsánatot kérek :D
A legjobb tényleg az, ha ilyenkor a férfi abszolút semmit nem reagál, mert akkor nem ad további lehetőséget a nőnek arra, hogy még jobban felhúzza magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!