Ti mi melyik lehetőséget választanátok?
Megpróbálom röviden összefoglalni a problémát. Albérletben élünk (külföldön a férjem országába). Kitettek minket az albérletből, de nem tudjuk miért, nincs indok. E hónap végéig el kell mennünk innen, de még nem találtunk albérletet. van két pici gyerekünk. Kettő lehetőség merült fel, ami közül nem tudok választani, ebben szeretném a tanácsotokat kérni.
Az első. Én és a gyerekek elmennének egy vidéki városba, ennek hátránya, hogy a férjemmel csak hétvégeken találkoznánk, és nem tudom, hogy bírnám egyedül a két kicsivel, és egy évig ott kelkene maradni, mert csak így adnak albérletet. Előnnye, hogy poton áron kertes házat bérelnénk, és vannak magyarok is ott, akik a segítségemre lennének. A város szép, biztonságos. Egy év alatt valószínű össze tudnánk spórólni a foglaló árát egy saját lakásra.
A második. A bútorainkat elhelyeznénk valahol, és átmenetileg az anyosómhoz költöznénk.
Ennek előnye, hogy nem kellene szétválni a családunknak, és lehet, hogy egy-két múlva találnánk lakást.
A hátránya: a lakás nagyon kicsi, gyakorlatilag egy szoba konyha. Ebben lennénk gyakorlatilag heten, mert a sogónőm és a kislánya is ott alszik hétközben. És hát a mi életritmusunk biztos teljesen felborulna.
Előre is köszönök minden hozzászólást.
Mexikóvárosban lakunk. Amit tudunk fizetni egy albéletért. Max 6500 peso, de ebben az árban vadásszuk a lehetőségeket, és max 50 négyzetméteres panel.
Ahová mennénk querétaro ez egy szép város kb. Egy millió lakossal, ott 4000 pesoért 100 négyzetméteres kertes lakást lehet bérelni.
Én is azt javaslom, hogy először egy próba anyósnál, majd ha nem jön be, akkor még lehet menni vidékre.
A házaséletről csak annyit, hogy ha heti egy alkalommal találkoztok, mert nem tud hazajárni a férjed vidékre, csak hétvégente, akkor abban az esetben sem lenne több, mint anyósnál. Anyósnál legfeljebb vissza lehet hozni a régi időket, lehet romantikázni, és heti egy-két alkalommal kibérelni egy szobát egy motelben. Bár nem tudom ott milyen árak vannak szálláshelyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!