Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti melyik partizási lehetősége...

Ti melyik partizási lehetőséget választanátok?

Figyelt kérdés

Mindkettő egy napon lesz.

Az egyik egy születésnapi bográcsozás, sátrazás és persze ivás, bár kicsit messze van és többe is kerülne mint a másik, na meg pont szombaton lesz, amikorra mondják a nagy viharokat.

A másik egy falunap egy csajnál, ami közel is lenne, de ott meg fennáll annak a veszélye, hogy a családja kikészül, ha berúg és rámfogják hogy én itattam le, viszont olcsóbb és esővédett helyet is nagy valószínűséggel találni fogunk.

Ja, csajok mindkét helyen lesznek:)

Ti melyikre mennétek inkább?

2013. aug. 7. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a bográcsozást választanám, én jobban szeretem az ilyen kislétszámú házibuli jellegű cuccokat.
2013. aug. 7. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szülinapi kertiparti, alap! :D A csaj ráér máskor is... házibuli házibuli mindenhol ;)
2013. aug. 7. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Bogrács.
2013. aug. 18. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!