Anyukák, ti melyik lehetőséget választanátok?
Egyedül nevelem a 6 hónapos lányom. A tgyás-sal elég jól kijöttünk, de most a gyed nagyon kevés. 3 lehetőségem van, de az utolsót nem nagyon szeretném:
- visszamegyek 6 órában dolgozni, a lányom pedig bölcsibe. Így kb kijönnénk minden hónapban, csak kicsit kéne a félretett pénzemhez nyúlni. Aztán 3 éves korától ovi, nekem meg teljes munkaidő
- anyukámhoz költözök. Ez anyagilag jó lenne, de ő szeret mindenbe beleszólni, elég stresszes lenne. Viszont napközben kettesben lennénk a lányommal, nem kéne bölcsibe mennie.
- maradok itthon és feléljük a tartalékomat, csak akkor később ha gáz van, nincs mihez nyúlni
Ti melyiket választanátok? Melyik lenne a legjobb a lányomnak?
Az elsőt választanám én is, de talán nem most, hanem pár hónappal később, akár egy éves korában. Viszont ha most van lehetőséged visszamenni, akkor menj vissza most, nehogy ne legyen hely amikor vissza kéne menned.
Anyukámat ismerve nekem sem lenne opció hogy vele összeköltözzek, mert az hogy kikészüljetek nem hiányzik, pláne neked.
Másodikat. Anyagilag könnyebb lenne, és nagyon klassz, felejthetetlen hónapokat tölthetsz együtt a kislányoddal.
(3 éves kislány és 1 éves kisfiú anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!