Ezt a helyzetet hogyan oldjuk meg? A volt férjem szerint költsek kevesebbet a lányainkra, mert ő nem tud az új gyerekeire ennyit áldozni.
Figyelt kérdés
6 éve váltunk el, a két lányunkat közös felügyelettel neveljük. Most 8 és 12 évesek és elég sokat vannak az apjukkal is. Nem kényeztetem el őket, de tény, hogy sokat költök rájuk egy hónapban. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy elhalmozom őket ajándékokkal, hanem megveszem nekik a jobb minőségű cipőt, mindketten járnak gyógytornára pedig a nagyobbnak már nem indokolt orvosilag, de amikor abbahagyta, fájt a háta, a tanszerekből sem a legolcsóbbat veszem, havi fix összeget teszek a számlájukra stb. A volt férjem tegnap elhívott kávézni, hogy megbeszéljünk valamit és kibökte, hogy kicsit fogjam vissza magam, mert ő nem tud ennyit költeni a gyerekeikre és ez már kezd számára zavaróvá válni. Össze is kaptunk mert szerintem én annyit költök a gyerekeimre amennyit akarok, arról én nem tehetek, hogy ő egy két gyerekes asszonynak csinált még kettőt és most egy fizetésből próbálnak hatan megélni. Nagyon dühös lettem rá. Egy árva szót sem szóltam amikor azt mondta, hogy nem tud adni a lányok nevelésére egy fillért sem, tudomásul vettem, erre most még abba is beleköt, hogy én mennyit költök rájuk. Erre mégis milyen megoldás van? Azt sem akarom, hogy ezután ne vigye el őket, mert a lányok rajonganak érte.2013. aug. 17. 11:31
11/12 anonim válasza:
A nagy férfiúi önérzet... Mindeninek legyen szar csak ő érezhese magát nyeregben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!