Mi lenne a helyes döntés? Még egy esély vagy sem? Össze vagyok zavarodva. Többi lent.
24 éves lány vagyok. Túl vagy még benne egy 1 éves kapcsolatban?
Az elején minden meseszép volt. Megismerkedtem egy 27 éves sráccal,tökéletesen megértettük egymást. 2 hónapig olyan volt az életem,mint egy álom.
Egyre többet voltunk együtt,már szinte együtt is éltünk.
Aztán elkezdett mesélni a múltjáról. Egy 2 éves kapcsolatról,ami előttem nem sokkal ért véget.
Elmondása alapján megcsalták,kihasználták,de tűrte,mert szerette a lányt. A legvégén a lány hagyta el másért.
A kapcsolatról úgy nyilatkozott,hogy élete legszebb 2 éve volt. Ekkor pedig én törtem össze. Hiszen halálosan belé voltam zúgva,nem ezt vártam. Mindet megadtam neki,főztem,mostam,mindent amit csak akart. És akkor ezt mondja az arcomba. Innentől jöttek csak igazán a problémák.
Semmi sem tetszett neki. Mindent kritizált,ízetlen az étel,miért nincs tiszta ruha,különben is pattanásos az arcom,hagyjam békén,ő most számítógépezni akar.
Közben meg sem ölelt,puszit sem adott.
Jó szót a kezdeti időszak után nem kaptam. Talán kétszer mondta,hogy szeret. Utána soha többet.
Csak volt mellettem. Én mindent megtettem,hogy legalább egy kicsit örüljön nekem és szeressen,de nem hatott rá semmi. Egyszer volt egy nagyobb veszekedésünk,akkor kidobáltam a cuccait a szekrényből és mondtam neki,hogy tűnjön el. El is indult,de utána mentem,kértem beszéljük meg. Ő pedig otthagyott. Jó ideig nem is keresett,ha igen,akkor is kimért volt.
Aztán 10 hónap után belefáradtam ebbe,feladtam. Elkezdtem szórakozni,jól érezni magam,új embereket megismerni,akik éreztették velem,hogy nem egy senki vagyok,aki semmit sem ér.
Még ez idő alatt is vártam,hogy eldöntse,hogy mit akar. Kértem is erre. Döntse el,hogy velem,vagy nélkülem. Nem érkezett egyértelmű válasz.
Mostanáig. Kérte,hogy találkozzunk,beszéljük meg a dolgokat és ne telefonon.
Váltottunk pár üzenetet,az egyikben leírtam,hogy nekem mi is volt a problémám a kapcsolattal.
Ő válaszolt,hogy igazam van és azért akar találkozni,hogy megoldjuk ezeket.
És most nem tudom,hogy mit tegyek. Adjak neki még egy esélyt? Tudni kell,hogy azóta sem tudtam elengedni,maximum pár nap volt,mikor úgy éreztem,hogy nem hiányzik,utána pedig ismét folyton rá gondoltam.
Kérlek segítsetek,tanácstalan vagyok.
Inkább lépj ki a kapcsolatból most, most még egyszerű. Ha adsz neki még egy esélyt, megbánod, és akkor még nehezebb lesz véget vetni a dolognak, mert több idő lesz, ami összeköt benneteket. A helyedben én nem is gondolkodnék.
Meg kell tanulnod dolgokat. Nekem a legnehezebb tapasztalatom az volt eddig (pedig túl vagyok kemény dolgokon), hogy ha valaki nem szeret, nem tudod extra erőfeszítésekkel elérni, hogy szeressen. Ez ilyen főzés, mosás, szuper szex kategória. Persze jó, ha valaki szeret ilyen dolgokat csinálni és a háztartást egyébként is vinni kell, de nem biztosítótársaság vagy, hogy a legjobb ajánlatot nyújtsd. A szerelem nem a legjobb ajánlatokról szól.
Másrészt meg... lehet lesz más is, aki azt mondta, az előző szerelmével töltötte élete legszebb éveit. Ezt el kell tudni fogadni, hogy más is fontos/fontos volt neki. Nekem is mondta a barátom annak idején, hogy bocsájtsam meg, de az első szerelme az első szerelme és ugyan már engem szeret, de annak a lánynak mindig lesz egy apró hely a szívében.
Ezt nem ezzel a sráccal kapcsolatban írom, csak úgy alapvetően.
Igen,azt el is tudom fogadni,hogy első szerelem,meg minden,de hogy még kb 1 évvel azután is a csajról halljak,hogy velem van,azért az már sok. Mert én is jóban vagyok az első szerelmemmel,a mai napig ő tudja a legjobban a pasiügyeimet,meg minden dolgomat,de az aktuális kapcsolatomban nem hozom fel azokat a dolgokat,hogy miket csináltunk az első szerelmemmel,mert gondolom,hogy nem érdekli. Arról meg nem is beszélek,hogy rosszul esne neki.
Ők egyébként nincsenek jóban,utálja a csajt,tudom ez sem jó jel. Mert azt mondják,hogy akit utálunk,azt szeretni is tudnánk.
Tudod, a nagyon gátlástalan pasik arra is képesek, persze, ha valaki vevő rá, mint te, hogy azért hozzák fel az exet, hogy manipuláljon vele., mert tudja, hogy versenyzel vele, és csak azért is megcsinálod :)
NE vedd fel a kesztyűt. AMúgy valszeg a fele sem igaz annak, amit mond. Végül is szakítottak.
Ha ő szakított, akkor miért? Ha a tökéletes barátnő, akkor miért?
Felnőtt ember egy szakításra valami olyan választ ad, hogy vagy beismeri, hogy hibázott, vagy még sem volt tökéletes annyira az előző, vagy egyszerűen nem illettek össze.
AZ már ott gyanús, ha csak isteníti az előzőt, és semmi magyarázatot nem ad, hogy miért lett vége.
Valszeg az az exének is elege lett belőle, és ő sír utána.
Ne
Kedves utolsó előtti! Igen,erre én is gondoltam már,hogy ott is a lánynak lett elege és lépett le mással. Most meg ő az utolsó szemét,hogy ezt tette. Csak hát minden történetnek két oldala van,meg kéne őt is hallgatni.
Kedves utolsó: igazad van,biztos,hogy rohanna a csajhoz.
Nehéz dolog ez,tovább kell lépnem,de gőzöm nincs,hogyan :(
Akárhogy is történt, részedről mindegy, nem szerelmes beléd, és nem akar semmit tenni a kapcsolatért.
Egy pasi, ha teper valaki után, messze nem ilyen. FELEJTSD el!!!!!
Mindenki azt mondja, és én is, felejtsd el!!! De tényleg! Szimpatikus, értelmes lánynak tűnsz. Találsz sokkal jobbat. tapasztalatokkal a hátam mögött azt mondom, ha egy pasi szeret egy nőt,oda van érte, az úgy teper, hogy semmi nem tudja megállítani! Ez a fiú nem szeret téged, ne kínozd magad...
41/N
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Igen,sajnos,ha egy férfi igazán akar egy nőt,az nem így mutatja ki. Még a kezdeti időszakban ő sem ilyen volt,pár hónap után változott meg.
Talán a kezdeti szép időszak miatt nehéz elengedem. Viszont tudatosítanom kell magamban,hogy én nem ebbe az emberbe szerettem bele,amilyenné lett,hanem amilyen az elején volt.
Igen,még olvasni is rossz,tudom. Sikerült eltörnie bennem valamit akkor. És már sajnálom,hogy akkor nem mondtam neki,hogy akkor vissza lehet menni a volt barátnőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!