Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez azt jelenti,...

Szerintetek ez azt jelenti, hogy nem bír anyósom, vagy csak én vagyok túl érzéken?

Figyelt kérdés

Itt lakunk náluk, átmenetileg, ők mondták, hogy jöjjünk nyugodtan.Egyik nap kicsit összekapott a férjem az anyjával, valami kis hülye ügyön, amit anyósom fújt fel.Az a lényeg, hogy mondta a férjemnek, hogy mióta együtt vagyunk nagyon sokat változott amit nem ért.Ott voltam én is, azt mondtam, hogy akkor már hagy kérdezzem meg, hogy milyen irányba, erre azt mondta hogy nagyrészt negatív, de van egy két pozitív is....hát nem nagyon tudtam mit reagálni!Az a baj, hogy mikor bekerültem a családba azt éreztem, hogy minden tök jó, meg bírnak, aztán most már egyre többször azt, hogy nem igazán, mert én vagyok a negatív változások okozója....ami teszem hozzá abban merül ki, hogy anyósom és sógornőm(férjem nővére) iszonyú kemények, beszólósak, és agresszívak néha, férjem is ilyen volt, de megváltozott, mivel én úgymond szelídebb vagyok, és nekem sok volt a durvaság!de ne értsetek félre, nem kényszerből változott, hanem így alakult, látta milyen vagyok, hogy rosszul tud esni a durvaság, és megváltozott mert szeret!De én is változtam hozzá, de ez azt hiszem természetes egy kapcsolatban...na mind1

Ja meg az, hogy szerintem tök kivan, amiért még nincs munkám!De egyszerűen nem találok kb 2és fél hónapja, férjem meg azt nem szeretné, ha olyan helyre mennék, ahol csak kihasználnak.Ebben megegyeztünk, nekem nincs bajom vele, de érzem néha hogy anyósom ettől is kivan...Na mind1, csak kicsit kiborultam, mert ma reggel mikor elmentek sógornőmmel(ő itt aludt) olyan rumliban hagyták a lakást, mint még soha!úgyhogy állok neki takarítani, mosogatni, lesz egy jópár óra....

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, tényleg nem panaszkodom, ne szóljatok le kérlek, csak kb egy éve házasodtunk, előtte nem sokat találkoztam szüleivel, és olyan új, néha fájdalmas a helyzet, tényleg lehet én vagyok túl érzékeny, lehet mert teljesen máshogy szocializálódtam.Nálunk nem volt jellemző ez a "bunkó" stílus.

2009. okt. 28. 08:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nem is szoktam provokálni!Nem is voltam ott, mikor elkezdtek vitázni, bent voltam a szobában, csak hallható módon engem is "belekavart", mármint úgy beszélt, hogy érzékeltette hogy menjek ki, mert rám is tartozik...
2009. okt. 28. 11:39
 12/18 anonim ***** válasza:

tipikus anyós helyzet,hidd el az enyém sem komplett....mi is itt lakunk anyósnál,rendesen fizetjük a részünket,és mindig sajnáltatja magát,h nincs pénze( a lányára költ el mindent ) de ez nem az én gondom,hanem az ,h én is munkát keresek,és szúrja a szemét,hogy nem megyek el 50ért robotolni.. és minden nap,még be sem ér az ajtón,már kiabál vagy a párommal vagy a lányával..idegtépő ,föleg azért,mert ha velem van baja megvárja amig kilépek az ajtón és neki esik a páromnak,hogy én milyen vagyok,meg,hogy miért nem megyek el valahova már végre dolgozni! el akarok menni dolgozni,ne értsen félre senki sem!

amikor júliusban kiderült,hogy terhes vagyok,egyszerüen annyit mondott : idejében jelentkezetek be az abortuszra !! HOGY MONDHAT VALAKI ILYET?AMIKOR AZ UNOKÁJÁVAL VAGYOK VÁRANDÓS!

annyi feszültség volt és annyira kikészültem ,hogy elvetéltem!azóta az életünk megváltozott,én még nem dolgoztam fel teljesen és ez sajnos meg is látszik a kapcsolatunkon a párommal,amit anyós mindig szóvá tesz!

jelenlegi helyzetünk miatt,sajnos nem tudunk elköltözni,de ha anyósnak lenne egy csöppnyi esze rájönne,hogy épp mi vagyunk azok,akik miatt még időben be tudja fizetni a számlákat(elvált és 65 ezres a fizetése,mi adunk neki 50-60 között egy hónapban-és persze soha nincs pénz,pedig nem kell ránk költenie)sokszor én fözök,takaritok..de igy sem vagyok elég jó semmiben...

ne azért irtam le a történetemet,hogy sajnáljatok..hanem ,akinek az anyósa ennél jobb ..tegye össze a 2 kezét

2009. okt. 28. 12:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké, akkor én össze teszem!Azért a mi helyzetünk nem ennyire durva, de remélem nem is lesz!Kimondhatatlanul sajnálom a picidet, és kívánom, hogy mi hamarabb el tudjatok költözni!Ez tényleg hihetetlen, amit leírtál!!Nagyon sok sikert a továbblépéshez, és a gyermekáldáshoz is!
2009. okt. 28. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Hát sajnállak, valószínűleg tényleg tök más természetű vagy, mint ők. Nem olvastam végig a hozzászólásokat, így ha már valaki kérdezte, bocsi, de konkrétumot nem mondott, hogy miben változott a fia negatív irányban? Merthogy az, hogy nagyrészt negatív és egy-két pozitív, az nesze semmi, fogd meg jól.... Mert akkor tudnátok vele valamit kezdeni, de így semmit. Ez csak provokáció. Ha annyira nagyszájú az anyósod, akkor mondja is meg konkrétan, mi a gond, ne mellébeszéljen! Intézzétek csak az albérletet, egy ilyen anyós nagyon meg tudja keseríteni az életet. Asszem ő is az az uralkodós fajta, mint az én exanyósom, én 10 évet húztam le vele egy házban.....
2009. okt. 28. 13:12
 15/18 A kérdező kommentje:

huu 10 év az jó sok!Azon robbant ki a vita, hogy férjem szépen, tényleg finoman megkérte anyósomat, hogy nem kell reggelente beszólni,fel tudunk kelni.Sokszor bekopogtak, nem szóltunk, aztán mikor már hívtak is, meg smst is írtak egy reggel alatt, akkor szólt.De tényleg kedvesen, hallottam, és nem vagyok elfogult ilyen szempontból, mert nem bírom, mikor a férjem durva!Szóval ezen kiakadt anyósom, egész nap fortyogott, mikor hazajött,párom rendezni akarta a dolgot, ekkor robbant ki.Ja és én mondtam neki, hogy szerintem nem volt durva, mikor megkért titeket, erre ilyet szól, én már X éve ismerem a fiam, tudom mikor milyen....és ekkor mondta, hogy régebben lehetett szólni!Mondta férjem, hogy oké, de itt van a feleségem, aki szintén felhúzza az óráját, és hogy már nem kisfiú...erre volt az a reakció, hogy "oké, de olyan sokat változtál, most szólj előre még mik azok, amiket nem tudok, hogy fel tudjak készülni"Ja és e mellett közölte, hogy az eddigi változások is nagy részben negatívak.Tök idétlen, hülye dolog az egész, nem is értem miért reagált így!

Ezek mellett még az a baja, hogy a párom már nem nevet úgy a bunkó poénokon, és nem szólogat be.Náluk természetes az, hogy "fogd be a pofád","mindjárt, mert fejbe váglak" meg hasonlók.Ezt a családban mondják egymásnak.Erről a férjem leszokott miután megismerkedtünk, és ő is jobban érzi magát így.Mi nem beszélgetünk így egymással.Szerintem ez a fő baja anyósomnak, sógornőmnek is.

Már nézzük az albérletet:)

2009. okt. 28. 14:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy "mindjárt fejbe váglak"
2009. okt. 28. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Pároddal mind a ketten intelligensek, önállóak vagytok és szeretitek egymást. Anyósod és párod nővére konkurenciának tekint, mert eddig ők voltak a nők az ő életében, most egyedül TE vagy a legfontosabb a NŐ. Sajnos nem tudsz változtatni a helyzeten, de légy mindig kedves, nézd el dolgaikat, ha bántanak hagyd el a terepet (sose szólj vissza- egyszerűen fordíts hátat és hagyd ott őket). Hidd el így párod is mindig fel fog tudni nézni rád: Lám jól választottam, mennyivel különb az én feleségem :-)!

A negatív irányban változott a fiam szöveg, hidd el általános, szerintem sok meny hallja!

Sok sikert a mielőbbi albérlethez és nagyon sok boldogságot nektek!

2009. okt. 29. 08:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Amúgy tényleg igazad van, konkurencia vagyok, és a legnagyobb gond, hogy miattam változott anyósom "pici fia".De hát ez van:)
2009. nov. 2. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!