Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthon hagynátok egyedül a 17...

Otthon hagynátok egyedül a 17 éves lányotokat 1 hónapra?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel mennék 1 hónapra Németországba munka lehetőség miatt, ami fizetne rendesen. A munka szeptembertől októberig tart. Ő azt mondja menjek nyugodtan ő meglesz. Bízni nem tudom senkire, az apja külföldön él, a család többi része pedig messze Pesttől. De a munka viszont nagyon kéne, mert több tartozást is ki tudnék belőle fizetni. Normális dolog ha egyedül hagyom?
2013. aug. 14. 16:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%
Engem 3 hétre hagytak nyáron, amikor hajóútra mentek a szüleim. Én tudok főzni, szóval ezzel sem volt probléma. Takarítottam, elláttam az állatkáinkat (kutya, cica), diákmelóztam. Amikor tudott ittaludt a barátom, a szüleim kulcsot is adtak neki, így nyugodtak voltak, hogy nem vagyok teljesen egyedül. De ő is dolgozott és volt, amikor éjszaka, így nem mindig tudott velem lenni, de olyankor sem volt gond, nem vagyok parázós típus. Ha felelősségteljes szerintem nyugodtan otthon hagyhatod. Nekem is hagytak itthon pénzt, nem is annyira kiszámolva, hogy minden nap x összeget költhetek. Gondoltak arra, hogy történhetnek váratlan dolgok (betegség, akkor kell gyógyszer, vagy defektes lesz a kocsi, meg kell csináltatni, stb.). Na meg benzinpénzt is hagytak, és eleve teletankolva hagyták itt az autót. Nem éreztem úgy, hogy baj lehetne ebből a 3 hétből, ha egy héttel több lett volna, abból sem lett volna probléma. Ha suliba fog járni még egyszerűbb lesz. Napközben jó helyen van, délután elvileg otthon tanul, a maradék idő pedig elmegy a háztartással. Így egy kicsit belekóstol a felnőttes hétköznapokba.
2013. aug. 14. 19:41
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem 16 éves koromtól hagytak otthon egyedül sokszor több hétre. Akkoriban "lázadtam" a családi nyaralások ellen, azt mondták hogy ha akarok, itthon maradhatok. Nem volt semmi probléma.
2013. aug. 15. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!