Utálom a párom haverját. Mit tegyek?
Egyszerűen nem bírom elviselni. Egy utolsó tapló paraszt. A feleségével is úgy beszél mint a kutyával, olyankor legszívesebben felrúgnám.
A legrosszabb, hogy amikor együtt vagyunk velük a párom is bunkó velem.
Akkora arcuk van amikor együtt vannak hogy nem lehet kibírni.
Van egy 4 hónapos kisfiunk.
Inkább otthon maradnék hogy ne is lássam a képét, de nekem is kell a kikapcsolódás.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Én olyankor a feleségével szoktam beszélgetni.
Neki is mondtam már hogy hogy bírja elviselni, és azt mondja, hogy már megszokta.
A múltkor a haverja mondta nekem hogy mondd a szemembe, hogy utálsz...
Hát majdnem sikerült
Úgyhogy ő szerintem tudja hogy utálom.
Szia!
A páromnak is van egy haverja akit nem bírok. Gerinctelen sunyi alak. Mikor ritkán hármasban csináltunk programot, úgy viselkedett mintha ott sem lennék. A köszönésen kívül nem is szólt hozzám, és csupa olyasmiről beszélgettek a párommal amihez én nem tudok hozzá szólni.
Több alkalommal is így viselkedett. Ráadásul mikor a párommal volt egy kis vállságunk, akkor arra próbálta rábeszélni, hogy hagyjon el engem.
Persze mi kibékültünk, van egy lassan egy éves lányunk. A haver egy időre eltűnt (ez is a szokásai közé tartozik, hogy pár hónapra eltűnik), majd újra előkerült. A kicsink kb 8 hónapos volt. Elhívta a páromat dumálni, mozizni stb. Én bizony kivertem a hisztit. Megmondtam a páromnak, hogy utálom ezt az embert, és nem akarom nálunk látni. Megkértem, hogy ne járkáljon el vele sehová, mert zavar. Az is kiderült, hogy a haver szakítani készül a párjával, így csajozgatni is szeretne. Hát így aztán pláne nem tetszett ha a kedvesem vele megy bárhová.
Vannak közös barátaink, akikkel jól érezzük magunkat mindketten!
Te is légy határozott, és fúrdd meg a bunkó barátot! Barátkozzatok olyanokkal akikkel mindketten jól érzitek magatokat!
Csoda, hogy eljutottatok idáig. Ezt azért írom, mert ez első barátomtól a haverjai eltudtak választani.
Nem tudod a párodat meggyőzni, hogy inkább másokkal járjatok össze? Hivatkozz arra, hogy te nem érzed jól magad.
Nem ismeretlen a helyzet, sajnos (ToT)
Nekem legjobb barátnőmet, akivel kicsi korunk óta sülve.főve együtt lógtunk, marta el tőlem a barátja, aki megfelel a kérdező jellemzésének. Eddg úgy áll a dolog, hogy győzött. Nyáron összebalhéztunk, több hónapig mosolyszünet. Most két hete volt itthon barátnőm... Hát....nem tudom mi lesz, lehet-e restaurálni a dolgot. Szerintem is próbáld meg leépíteni ezt a frátert, vagy oltsd be kőkeményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!