Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megtudnátok bocsájtani?...

Ti megtudnátok bocsájtani? Vissza tudnátok fogadni?

Figyelt kérdés
Férjemmel (exemmel) 6 éve vagyunk házasok, van két fiúnk. Amikor a kicsi fél éves volt, a nagy meg 4, akkor bekattant, fogta magát és kiment Londonba, hogy neki most kell a szabadság. Nem mondta mikor jön, nem lehetett elérni, egyszerűen itthagyott minket. Most megjelent másfél év múltán, hogy visszajönne, és legyünk megint egy család. Undorító, amit tett, összetörte a szívem, az életem, itt maradtam egyedül a két gyerekkel (mondjuk anyukám ideköltözött hozzánk, ami nagy segítség volt, de akkor is). Most hogy gondolja, hogy mintha misem történt volna, folytathatjuk? A kicsi nem is ismeri, a nagy meg már nem emlékszik rá. Én pedig nem tudok többé megbízni benne. Nagyon szerettem és rettenetes időszakot okozott, kemény volt "elfelejteni". Nem váltunk el, mert akkoriban kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy kerestessem, válóper stb., szóval házasok vagyunk. A lakás anyukámé, ahol élünk. Ti mit tennétek? Adnátok még egy esélyt, ha igazán megbánta? Persze jó lenne nem egyedül lenni, de nem tudom, hogy tudnék-e vele lenni megint ezek után.

2013. aug. 13. 13:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ha ezt most megbocsátod legközelebb ezt újra eljátsza ha nehézé válnak a dolgok, gondolod ha talált volna egy nőt akik kiszolgálja fizeti a költségei felét visszajön hozzád.
2013. aug. 13. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!