Ti megtudnátok bocsájtani? Vissza tudnátok fogadni?
Felejtsd el! Ő is felejtsen el! Add be most a válópert, az ilyenbe én se tudnék megbízni soha! Ez rosszabb, mint egy megcsalás, legalábbis az én szemembe. Mint egy cserbenhagyásos gázolás.
24/N
Ebben a formában semmiképp nem. Ha már nem szeretném, elválnék. Ha még szeretném, erősen elgondolkoznék azon, megéri-e megkockáztatni, hogy megint megcsinálja ugyanezt vagy hasonlót, és ha úgy döntenék, hogy megéri, mert annyira szeretem, akkor visszaköltözés nélkül bizonyíthatna: kvázi a randizással kezdeném, aztán kiderülne, hogy lehet-e még közös jövő. Mert lehet, hogy ilyen távlatból már nem is működne.
Nekem volt egy pasim, aki miatt 2 évig szenvedtem, mert megcsalt, és ezért sajnos ki kellett rúgnom. 2 év után visszakullogott bocsánatot kérni, tök boldog voltam. Aztán 2 hét múlva rájöttem, hogy már nem szeretem. Észrevétlenül elmúlt, ő pedig idegenné vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!