Ti megtudnátok bocsájtani? Vissza tudnátok fogadni?
A válókeresetet feltétlenül add be, az érzelmi dolgokat ráértek megbeszélni később is.
A házassági életközösségetek már megszűnt 1,5 éve- nem is értem, miért tudtál nyugodtan aludni úgy, hogy nem kerestetted vagy nem váltál el.
Mivel nem tetted, lehet, hogy ő ebből azt a - téves- következtetést vonta le, hogy neki még van mit keresnie nálatok?
Válj el és attól még meg lehet ezt beszélni, lehet a kapcsolatot újraépíteni vagy rendezni más módon.
Egy ilyen felelőtlen emberrel én nem vállalnék gazdasági közösséget (már pedig a házasság az!)- érzelmileg pedig eldöntöd, hogy akarod-e vagy sem- de ehhez nem kell házasnak lenni.
Csak azért, hogy ne legyél egyedül, azért se a férjedet ne fogadd vissza, se az új férfivel ne ismerkedj.
Akkor tedd ezt, ha valóban felkészült vagy egy kapcsolatra, legyen az a régi felújítása vagy egy teljesen új.
Minden jót.
És MIÉRT jött vissza?
Szakított vele a barátnője, és nem volt más, ezért úgy gondolta mégis hazajön a családjához, vagy mi? (Csak tippelgetek.)
Először a gyerekeivel kéne törődnie, nem? Látogatni őket, hisz nem is ismerik. Miért akar egyből beköltözni hozzátok, egy ekkora szünet után, mert nincs pénze albérletre?
És ha vissza is fogadnád mi a garancia arra, hogy nem tenné meg megint...?
Először a gyerekeivel kéne apránként a kapcsolatot újraépítenie...
Szerintem adj arra időt, hogy bizonyítson. Mondjuk adj neki 2 hónapot, vegyen ki szépen albérletet, és teperjen. Mutassa meg, milyen ember lett, menj el vele randizni, találjon munkát. Mondd meg neki, hogy mással randizol.
A gyerekekkel pedig óvatosan, nehogy megkavarja őket ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!