Mit csináljak? öngyillkosság kérdése?
Figyelt kérdés
Mivel a szüleim nem engednek sehová sem bulizni ezért egy kis trükkel elmentem a legjobb barátnőm szülinapjára és berúgtunk...a szüleim erre rájöttek és nagyon megharagudtak de nem tudom mi tévő legyek.mindig rágondolok és az öngyillkosság jut az eszembe..2013. aug. 13. 13:38
1/7 anonim válasza:
Fordulj pszichiáterhez, nem normálisak az ilyen gondolatok. De gyógyszert ne szedj rá, felírnak mindenféle antidepresszánst.
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hát ilyen miatt ne legyél öngyilkos, nem ér annyit. Nekem sem egyszerű a helyzetem, nekem is néha bevillan, hogy megölöm magam, de sosem tenném. Biztos vannak akik szeretnek, nyilván a szüleid is, csak féltenek, de nem írtad mennyi idős vagy, ez nem mindegy.
3/7 anonim válasza:
ezért nem tudom miért kellene megöld magad... ez a csíny volt amit elkövettél. Gondolj bele szegény szüleid helyzetébe ha véghez vinnéd ezt a butaságot!
4/7 schocko válasza:
Mutasd meg nekik a kérdésedet...
5/7 anonim válasza:
Csokinak igaza van, mutasd meg nekik ezt, ha van eszük, elvisznek egy orvoshoz. Egyébként tisztában vagy vele, hogy mit jelent az öngyilkosság vagy csak dobálózol vele, mert sértettséget érzel?
6/7 A kérdező kommentje:
17/L és amúgy nem ismeritek a szüleimet...nem szeretnek
2013. aug. 13. 13:56
7/7 anonim válasza:
Én nem értelek.Miért gondolsz az öngyilkosságra? Azért mert a szüleid nem engednek sehová vagy mert elszöktél bulizni? Mindenesetre ezek miatt nagy ostobaság lenne,mégcsak gondolnod is a halára.Hidd el másoknak sokkal égetőbb gondjaik,bajaik vannak.Ne hogy már te meg egy ilyen dolog miatt ''dőlj a tőrödbe,, ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!