Nemrég összefutottam az apámmal, aki 15 éve lelépett. Nem akartam látni, nem érdekelt, nem éreztem semmit. Járt már valaki hasonló cipöben?
A szüleim elváltak 3 éves koromban. Utána még találkozott velem, de aztán nem keresett sokáig.
Majd megkeresett egyszer, tizenéves voltam akkor, és onnantól elkezdett foglalkoztatni. Ám utána megint nem keresett évekig. Több voltam mint nyugtalan, ideges, Apám (hiánya) mindig ott motoszkált azután a fejemben, rengeteget gondoltam rá.
Felkerestem, olyan húszévesen. Akkori találkozásunk után eldöntöttem, hogy nem érdekel, hogy nem keres, bármi is álljon a hátterében annak (hogy mondjuk nem számítok neki, vagy nem érdeklem őt), de mire megint találkoztam volna vele, meghalt. Már ez is évekkel ezelőtt volt. Most másképp fáj a hiánya. Égetőbben. És nem találkozhatok vele többet, a sírjához pedig fáj kimenni.
# 14
Ez nagyon "romantikus".Vasvellával motiváltam volna távozásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!