Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden mai nő ilyen? Minek...

Minden mai nő ilyen? Minek mennek férjhez egyáltalán?

Figyelt kérdés
A kérdések 40%-a arról szól,h milyen rossz a házasság,nincsek a nők a nap 24 órájában istenítve ezért el akarnak válni.
2009. okt. 27. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Újabb pötty a 17:17-nek! Nagyon rátapintott a lényegre.
2009. okt. 27. 17:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem minden nő ilyen szerintem. Én sem vagyok ilyen. Nem istenít a férjem, nincs is rá szükség mert nem vagyok despota. Nem az kell, hogy leboruljon előttem mert nevelem a gyermekünket vagy mert kivasalom a ruhájat, hanem néha egy ölelés csak úgy spontán vagy, hogy azt mondja szeret. Szerintem a legtöbb nőnek ennyi kellene csak, de a férfiak nagy része nem tudja vagy nem akarja kimutatni az érzéseit. A nő meg úgy érzi, hogy nem szeretik, elhanyagolják. Aztán jön csak a válás. Fele ennyi válás nem lenne, ha az emberek elmondanák egymásnak a problémáikat, meghallgatnák egymás problémáit és normális házaspárként igyekeznének együtt megoldani. De ma ez már nem így működik. Könnyebb kilépni a kapcsolatból mint beismerni, hogy mi is hibáztunk.
2009. okt. 27. 17:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a 17-17esnek.Látszik,h korrekt,érett nő.
2009. okt. 27. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

17:17-es hozzászólónak teljesen igaza van!

Egy kapcsolat mindig 2 félen múlik..és senki sem tökéletes (habár manapság ezt mindenki csak mondogatja,nem lát a dolog mondanivalója mögé...)

A nőnek és a férfinak is megértőnek,elnézőnek kell lennie bizonyos dolgokban.Az esetleges problémákat közösen megbeszélni stb..

Sajnos az ismerőseim között viszont egyre több olyan nő van,akinek otthon van a gyerek és szerető férj/pár,mégis "új kalandok" után néz...

17:17-nek teljesen igaza van,nagyon jó és hasznos hozzászólás! :)

2009. okt. 27. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
17 17.Azért ne tegyük le ennyire a mai nőket. Sajnos a férfiak is gyakran választják a könnyebbik megoldást, és a problémák megbeszélése helyett inkább vadászni kezdenek. Aztán vagy a lebukás utáni veszekedések rontják meg végleg a kapcsolatot, vagy olyan mély viszonyba kezd, h. önként kilép a családi fészekből. Párt találni, családot alapítani könnyebb, mint a régi kapcsolatért megdolgozni, pedig ez lenne a feladat mindkét fél részéről. Kölcsönös megbecsülés, a másik véleményének, munkájának tisztelete, lássa az a fél, h. a másik felnéz rá v.mi miatt. A nehéz anyagi körülmények, a fogyasztói társadalom megváltozott igényei, a munkahelyi stressz, mind hozzájárulnak a családi problémákhoz. Hol vezetnék le a felek, a feszültséget, ha nem otthon? Az idősebb generáció tapasztalt, tisztelet nekik, de fele ilyen nehéz helyzetük nem volt fiatalon. Sokat kellett dolgozni, munka után is másodállás stb. de az is természetes volt, h. mentek a munkahelyi üdülőbe nyaralni. Igaz, éveket kellett várni egyúj autóra, de már 3 évvel előtte tudták, h. akkor jön majd a következő kocsi, stb. Sokkal kiszámíthatóbb volt az élet, nem rettegett a munkahely elvesztésétől senki. Persze, hogy megértőbb tudott lenni otthon is, meg türelmesebb minden családtagjával.
2009. okt. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!